Budafok-Gyirmót: Zsóri bemutatkozott - VIDEÓS BESZÁMOLÓ

Csertői Aurélék fiatalításba kezdtek.

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu

1-1-es döntetlent játszott egymással a Budafok és a Gyirmót, Lipóton játszották az edzőmeccset.

Jelenleg Lipóton edzőtáborozik a Budafok, napi két edzésen vesz részt a csapat. A meccs előtt is egy erőnléti edzésen vettek rész Csizmadia Csaba legényei.

A mérkőzést 2-300 néző tekintette meg a helyszínen, Pintér Attila, korábbi szövetségi kapitány is kilátogatott az összecsapásra. 

Először játszott a Budafokban Zsóri Dániel, aki a második félidőben állt be. Voltak lehetőségei és egy remek szabadrúgása is, amit a léc alól szedett ki a kapus. 

Mervó Bence hosszú kihagyás után tért vissza, 1-1,5 évet hagyott ki sérülés miatt. A lelátón foglalt ezúttal helyet, elmondása szerint minden rendbe van az egészségi állapotával, teljes intenzitással tud edzeni. Most azért nem lépet pályára, mert Kovács Zsóri kapott lehetőséget, de szombaton már játszani fog 45 percet. Talabér Attila próbajátékon vett részt, ám sorsáról várhatóan később döntenek.

A Gyirmótnak csökkentették a költségvetését, az nb1.hu megtudta, hogy próbálják fiatalítani a keretet, hogy minél gyorsabb legyen a csapat. Az egyik klubalkalmazottól azt is megtudtuk, hogy a feljutás témája majd akkor kerül elő, ha végleges lesz a keret.

Budafok-Gyirmót 1-1

2020.07.08. 17:00 | Felkészülési mérkőzés | Lipót, Lipót SE Pékség sportkomplexuma
BUDAFOKI MTE: Kovács Z. (46.p. Póser) - Margitics (74.p. Fekete M.), Vaszicsku (46.p.Talabér), Romic (46.p. Oláh), Medgyes (46.p. Kirják), Filkor (46.p. Micsinai), Soltész, Lőrinczy (46.p. Kulcsár K.), Skribek (46.p. Takács R.), Szabó M. (46.p. Ihrig-Farkas), Kovács D. (46.p. Zsóri)
Vezetőedző: Csizmadia Csaba
GYIRMÓT FC GYŐR: Rusák - Major (74.p. Krén), Hudák, Széles, Kóródi (55.p. Németh B.) - Réti (60.p. Lázár P.), Nagy P. (69.p. Somogyi-Bakos), Vogyicska (74.p. Orbán B.) - Herjeczki (74.p. Szegi), Varga B. (60.p. Mayer), Heffler (74.p. Nagy K.)
Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerzők: 74.p. Ihrig-Farkas ill. 18.p. Hudák

KÉPEK:

VIDEÓ:

Legfrissebb híreink