Budafok: Csizmadia elmondta, melyik posztra érkezhet még játékos

Szurkolói ankétot tartott az újonc.

Forrás: budafokimte.hu

A hétvégén megkezdődik az NB I új szezonja. A Budafok az első játéknapon a Kisvárdát látja vendégül, a mérkőzést hétfőn rendezik meg. A budafokiak szurkolói ankétot tartottak, amelyen Jakab János tiszteletbeli elnök elmondta, közel 350 bérletet adtak már el. 

Egyébként Jakab arra is rávilágított, hogy támogatná az élmezőny létszámának a növelését - jelzi a klub hivatalos weboldala.

"Amikor a szezon félbeszakadt, Bélteky Róbert levelet írt az MLSZ elnökének és azt javasolta, hogy egy kieső mellett három csapat jusson fel az élvonalba. Ez azt jelentette volna, hogy most a Vasas is NB I-es. A tulajdonos sportszerű volt, de a szövetség akkor nem fogadta el a javaslatot" - fogalmazott a tiszteletbeli elnök.

Csizmadia Csaba vezetőedző arra világított rá, hogy még egy védekező középpályás érkezése várható, vele lesz teljes az NB II-ből feljutott gárda kerete. 

"Oláh Lóránt arról beszélt, meghatározták, hogy leginkább magyar futballistáknak adnak lehetőséget. Olyanoknak, akik lendületükkel és motivációjukkal segíthetnek a céljaink elérésében. Sportigazgatónk szerint az élvonalban kevesebb párharc, ám magasabb intenzitás várható, amely gyorsabb gondolkodást követel a játékosoktól" - olvasható a Budafok beszámolójában.

Érdekesség, hogy a hétfői mérkőzésen a kezdőrúgást az olimpiai bajnok Noskó Ernő és az olimpiai ezüstérmes Tóth Kálmán végzik el. 

A Budafok egyébként szerdán két új játékos érkezését jelentette be: 

 

Budafok: Huszti és Nikolics érkezett - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink