Budafok: a Vidi játékosa is szerepelt az El-csapat ellen - reakció

Zsóri letette a névjegyét.

Forrás: molfehervarfc.hu

Az NB I folytatására készülő Budafok a HNK Rijeka ellen tartotta a főpróbát. A horvát együttes ebben az idényben bejutott a csoportkörbe az Európa-ligában. A meccset a Rijeka kezdte jobban, ezt támasztja alá, hogy a 26. percben már három góllal vezetett. A második félidőben Zsóri Dániel duplázni tudott, de a horvát csapat 4-2-re diadalmaskodott.

"Lehet, hogy egy 4-2-es vereség után furcsán hangzik, de nagyon elégedett vagyok a játékkal és a hozzáállással, amit egy ilyen erős csapat, mint a Rijeka ellen mutattunk. Komoly fegyvertény, hogy meg tudtuk nehezíteni egy évek óta a nemzetközi porondon szereplő együttes dolgát. Letámadtuk a horvátokat, motiváltak voltunk és a srácok betartották, amit megbeszéltünk. Leszámítva persze azokat az elkerülhető gólokat, amiket kaptunk. Jó, hogy ilyen nagy klubok ellen tehettük próbára magunkat, egy ilyen kilencven perc sokkal többet ér, mint egy gyengébb csapat elleni győzelem. Ezt a teljesítményt kell átmentenünk a bajnokságra, mert látjuk, ha odatesszük magunkat, megráncigálhatjuk a nagyok bajszát is" - fogalmazott a Budafok hivatalos weboldalának Csizmadia Csaba.

Az edzőmeccsen csereként pályára lépett a 20 esztendős Zeke Márió, aki a MOL Fehérvártól érkezhet az újonchoz.

"Márió az elmúlt napokban velünk készült és most, a Rijeka ellen meccskörülmények között is szerettük volna látni a csapatban. Azt kaptam tőle, amit előzetesen vártam, balhátvéd poszton erősítheti a konkurenciaharcot. Hamarosan döntés születik vele kapcsolatban" - hangsúlyozta a budafoki csapat mestere, aki hozzátette, hasznosnak gondolja az umagi edzőtábort. A budafokiak szerdáig maradnak Horvátországban.

HNK Rijeka-Budafoki MTE 4-2 (3-0)
Umag, edzőtábor
BMTE:
Póser (Kovács Z. '68) - Huszti A., Nikolić, Romić, Medgyes (Zeke '62) - Filkor (Csonka '62), Oláh B. - Takács R. (Szabó M. '46), Kulcsár K. (Zsóri '46), Skribek - Kovács D. Vezetőedző: Csizmadia Csaba.
Gólszerzők: Braut ('12), Kulenović ('16, '26), Murić ('79) ill. Zsóri ('70, '89)

FRISSÍTÉS:

20.13:

A Budafokhoz került a Vidi játékosa - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink