Búcsút intett Amerikának Nikolcs

A Chicago Fire történetének egyik legmeghatározóbb játékosa lett.

Forrás: chicago-fire.com

Szombaton Nikolics Nemanja hivatalosain is bejelentette egy érzelem dús levéllel, hogy elhagyja a Chicago Fire csapatát.

Nikolics 104 alkalommal öltötte magára az amerikai csapat mezét, miután a 2017-es szezon elején aláírt a klubhoz. Az összes sorozatot tekintve 56 gól szerzett az MLS-ben és a 2017-ben szerzett 24 góljával a gólkirályi címet is elnyerte. Beválasztották az MLS All-Star csapatába, valamint az MLS legjobb 11 játékosa közé is. Az alapszakaszban szerzett 50 góljával a második helyet foglalja el a klub örök ranglistáján, csak Ante Razov előzi meg 76 találattal.

Így búcsúzott a Szeles várostól Nikolics:

A Fire elnöke Nelson Rodríguez így nyilatkozott a magyar, lengyel és amerikai gólkirályról:

,,Ő volt a legjobb csapattárs, akihez valaha is szerencsém volt. Sosem hagyott ki edzést, soha nem szalasztott el alkalmat, hogy segítse csapattársait. Minid pozitív volt. Még ebben az évben is, amikor nem úgy sikerült a befejezés, ahogy szerettük volna, így is nagyra értékelte a csapatát és mindent beleadott."

A klub hálás Nikolic elhivatottságáért és az elmúlt 3 évért, valamint sok sikert kívánnak neki a további pályafutásában.

Legfrissebb híreink