Botrányok után a Hajduk Split is vár az Újpestre

Zsótér megfogalmazta a célkitűzést.

Forrás: Újpest FC

Viszontagságos őszön van túl az Újpest, a szurkolók és a tulajdonos, Roderick Duchatelet közötti vita tovább mérgesedett, az ultrákra a biztonsági szolgálat is ráment kétszer, amiért a szolgálatnak végül távoznia kellett.
 
A fanatikusok egyöntetűen nem fogadják el a klub új címerét, a csapat az NB II meglepetéscsapata, a Kaposvár ellen kiesett a Magyar Kupából a legutóbbi fordulóban, ami szintén kiverte a biztosítékot a legtöbbeknél.
 
A bajnokságban az ötödik helyen telelnek a lila-fehérek, kétpontos hátrányban a harmadik Loki mögött. Az edzéseket tegnap kezdték újra a lilák, akik a felkészülési időszakban a Hajduk Split ellen is megmérkőznek.
 
"A felkészüléstől azt várom, hogy legyen legalább annyira megfelelő, mint amilyen tavaly télen volt, hiszen akkor a harmadik helyen végeztünk a bajnokságban. Emiatt is bízom benne, hogy ugyanolyan félév áll előttünk, mint a tavalyi volt. Sajnos a kupában nem szerepelünk, de a bajnokságban meg szeretnénk mutatni, mivel szeretnénk újra megmérkőzni az európai porondon" – mondta Zsótér Donát a klub honlapjának.
 
Törökországi felkészülési meccsek:
 
Január 16. Ellenfél szervezés alatt
Január 19. FC Shakhtyor Soligorsk (fehérorosz élvonalban a BATE mögött jelenleg második)
Január 22. FC Zaglebie Lubin (lengyel NB I-es bajnokság 11. helyezett)
Január 24. HNK Hajduk Split (horvát első osztályú pontvadászat 6. helyén áll)
 

Legfrissebb híreink