Botrány: a görög huligánok így verték a magyar szurkolót - videó

A Blikk egészen megdöbbentő részletekről ír a görög-magyar után.

A magyar válogatott péntek este Athénban vizitált, Marco Rossi együttese 1-0-s vereséget szenvedett a görögöktől. Rengeteg drukker biztatta Szalaiékat a helyszínen, de egyeseknek kellemetlen emlékként marad meg a görög túra - számol be a Blikk. A lap cikkét változtatás nélkül közöljük:
 
Lapunkat megkereste egy szurkoló, aki arról számolt be, hogy hazai huligánok magyarokra támadtak, s meg is verték őket. Létezik egy videó is, amelyen az látható, hogy egy drukkert többen üldöznek az utcán, majd amikor utolérik, botokkal ütlegelik. A felvételen a szurkolótól elvett, Magyarország feliratú pólót és a neki tulajdonítható útlevelet is megmutatják.
 
– Ismerőseimtől hallottam, hogy a görögök már a magyar szurkolók érkezése előtt megtervezték a támadást. Kifigyelték, hogy melyik szállodában laknak, követték őket, aztán rájuk rontottak. Az egyiküket nagyon megverték, úgy hallottam, töréseket is szenvedett – mesélte a drukker lapunknak.
 
A hírek szerint a támadók egy antifasiszta mozgalom tagjai, erre utalnak is a videó végén látható grafikával... Az ügy kapcsán megkerestük Magyarország athéni nagykövetségét, de egyelőre nem kaptunk arra választ, tudnak-e az incidensről.
 

Legfrissebb híreink