Borzasztó dologról beszélt a Fradi új igazolása - videó

Budapest - Arról is szót ejtett a játékos, miért a zöld-fehéreket választotta.

Forrás:

Bőle Lukács a Ferencváros színeiben vág neki a következő szezonnak. A 27 éves játékost a román CSMP Iasi-tól szerződtette az FTC. Bőle a Fradi TV-nek beszélt, miért esett a választása a fővárosi klubra.
 
"Itt a bajnoki címért lehet küzdeni, továbbá most az Európa-ligában mutathatjuk meg magunkat, míg ha bajnokságot nyerünk, jövőre a BL-ben szerepelhetünk. Ilyen lehetőségekkel egyetlen külföldi ajánlat sem kecsegtetett” - idézte Bőlét az nso.hu.
 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Csütörtök 09.22: Erősít a harmadosztály egyik újonca 09.10: Három korábbi játékosa is visszatért az MTK-hoz. Szerda 20.25: A Lazio korábbi gólvágója a Romától érkezhet 18.30: Pinte Attila fia az apja nyomdokaiba lépne Pinte Patrik a pozsonyi Slovan után a Haladással készül 14.56: Előrébb lépne a nagy pályán 14.00: Pisont Isván új feladata 12.37: Az első munkanap 11.28: Cáfolja a román pletykákat a volt válogatott játékos 10.27: Továbbállhat a magyar válogatott futballista.

A beszélgetés során a labdarúgó életének egyik legszomorúbb pillanatát is felelevenítette.
 
„2007 nyarán volt egy autóbalesetem, a Balatonnál jártunk, és beleborultunk fejjel lefelé az árokba. Eltörött az ötös nyakcsigolyám, megműtöttek, behelyeztek a csípőmből egy csontot, platinával, csavarokkal rögzítették. Egyéves kihagyás várt rám és a felépülés eleje nagyon nehéz volt. Újra kellett tanulnom járni, és tényleg nem sokon múlott, hogy a csont hozzáérjen a gerincvelőhöz, mert akkor vége lett volna a pályafutásomnak, meg annak, hogy két lábon élvezzem az életet” - elevenítette fel a borzasztó napokat Bőle.

Legfrissebb híreink