Börtönbe az állatkínzókkal: zsaruk fociznak az ultrákkal a TF-en!

Budapest – A Honvéd legendái is csatlakoztak.

Forrás:

Az nb1.hu nem szokott a napi politikával foglalkozni, mert focioldal vagyunk, de mindannyian online zabáljuk a közéleti híreket.

 

És van is egy kezdeményezés, amely mellett viszont teljes mellszélességgel kiállunk. És azért is szimpatikus a számunkra, mert nem osztja politikai kasztokra a magyarokat!!!! A lényege, hogy igenis juttassák börtönbe az állatkínzókat!

 

Mert azok az emberek (emberek?), akik az őket szerető, bennük teljesen megbízó, de védtelen, ártatlan állatokat képesek bántani, halálra kínozni, megnyúzni és egyebek, egész egyszerűen nem érdemelnek mást!

 

Aki ilyet tesz, az bármikor képes fizikailag is bántani egy gyermeket, egy nőt, a védtelenebbeket, gyengébbeket, az elesetteket, kitaszítottakat, vagy bárkit. Így a büntetés megelőzés is lenne…

 

Ezt a mozgalmat ultrák hívták életre, olyan nemes, jó ügyet szolgál, olyan összefogás elérésére képes, amit nagyon sokan megirigyelhetnek a közéletből is. És van egy másik mozgalom is, amelyik a választások után kíván majd beleszólni a politikai életbe…

 

Mozgalom: Harc a Magyar Futballért - NB1.hu

Mozgalom a magyar fociért

De térjünk vissza az állatokra, akiket meg kell védeni azoktól a gyáváktól, akik totál összerosálnák magukat, ha igazi férfival, vagy férfiak csoportjával lenne dolguk.

 

A nemes ügyhöz csatlakozott a Testnevelési Egyetem, a Honvéd öregfiúk csapata és a rendőrség válogatottja is. Innen kívánjuk a zsaruknak: hogy a jó foci okozta élményektől felvértezve már aznap este kapják el az összes állatkínzót.

 

Íme, a Testnevelési Egyetem közleménye a vasárnapi programról:

 

SZURKOLÓK AZ ÁLLATOKÉRT KEZDEMÉNYEZÉS A TF-EN

Testnevelési Egyetem           2017. szeptember 12

Jótékonysági labdarúgó-mérkőzés a TF-en többek közt a rendőr és a szurkoló válogatott részvételével. A Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalom három hónapja azzal a céllal alakult, hogy országosan felhívja a figyelmet az állatkínzások nagy számára, az állatvédelem fontosságára és a jelenlegi törvények hiányosságaira.

 

A Dr. Genzwein Ferenc, a Testnevelési Egyetem kancellárjának fővédnöksége alatt lebonyolításra kerülő rendezvény szeretné felhívni a figyelmet az állatvédelem fontosságára. A rendezvényen – amelynek az iránymutatás a célja – pályára lép a Testnevelési Egyetem dolgozóinak és tanárainak vegyes csapata, a labdarúgó szurkolók válogatottja, a budapesti rendőr válogatott, és a Bp. Honvéd öregfiúk csapata is!

 

Az eseményre szeptember 17-én vasárnap kerül sor, 12 óra 30 perces kezdéssel.

 

Szurkolók az állatokért kezdeményezés a TF en

 

(A kép forrása: MTI)

 

A délután mérkőzések időpontjai: 

 

13:30 – 14:30 Testnevelési Egyetem – Szurkoló válogatott

14:45 – 15:45 Rendőr-válogatott – Szurkoló válogatott

16:00 – 17:00 Bp. Honvéd öregfiúk – Rendőr válogatott

Helyszín: Testnevelési Egyetem, Dr. Koltai Jenő Sportközpont (Budapest, Csörsz utca 2-4.)

 

A mérkőzések kétszer 30 perces félidőkkel, hivatalos játékvezetővel zajlanak. A rendezvényen gyűjtést szervezünk egy rászoruló állatvédő szervezetnek vagy otthonnak, lesz bográcsozás, labdarúgó mérkőzések és egyéb programok.

 

Várunk mindenkit szeretettel szurkolni, kikapcsolódni és adakozni!”

Legfrissebb híreink