Bombagólját elemezte a Honvéd tehetsége

Nem akármilyen első találat volt!

Forrás: honvedfc.hu

Mint ismeretes, a Honvéd DVSC elleni 3-1-es sikerénél Szendrei Norbert állította be a végeredményt. A 20 éves játékos csereként állt be a kispestiekhez, és nem akármilyen bombagóllal tette emlékezetessé a találkozót.

"Nagyon boldog vagyok, azért is, mert sikerült megszereznem az első NB I-es gólom, plusz azért, mert sikerült nyernie is a csapatnak. A győzelem szempontjából is fontos gól volt, na meg a saját önbizalmamat is sikerült ezzel kicsit feltornáznom" - mondta a klub honlapjának Szendrei.

"Először próbáltam átrakni Uginak, de Pávkovicsnak sikerült belekapnia a passzba. Akkor viszont láttam, hogy a rövid elég üres, mert még hátrált visszafelé a kapus, úgyhogy megpróbáltam oda lőni és jól sült el" - emlékezett vissza.

 

Szendrei reméli, szerdán, a Mezőkövesd elleni kupadöntőről is hasonló élményei maradnak. "Alapvetően azt várom, hogy ugyanilyen szervezetten játsszunk, mint ahogyan idáig tettük és szeretnénk mindenféleképpen megnyerni a kupát! Nekem különösen fontos, hiszen tavaly sérülés miatt sajnos nem tudtam játszani a kupadöntőben, szóval idén nagyon szeretnék nyerni!“ - zárta szavait.

Legfrissebb híreink