Gól pár perc alatt: klubot vált a fiatal játékos - videó

Nem sok lehetőséget kapott ebben az idényben.

Forrás: honvedfc.hu

A Kaposvár csütörtökön kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra. A sereghajtó Rákóczi bejelentette, hogy Tóth Gergely Csaba, Tömösvári Bálint, Vanja Markovic és Aljosa Vojnovic is távozik a klubtól. Vojnovic egyébként bejelentette a visszavonulását.

A 21 esztendős Tömösvári csupán a Loki elleni mérkőzésen kapott néhány percet a bizonyításra. A játékos meghálálta a bizalmat, a 4-1-es győzelemmel záruló mérkőzésen ő állította be a végeredményt. 

"Amikor Ádám Martin átpasszolta a labdát, már tudtam, mit szeretnék csinálni. Pont olyan szögben álltam a lövésnél, hogy először csak azt láttam, hogy a kapufáról keresztbe pattan a labda, és akkor realizálódott bennem a gólszerzés, amikor láttam, hogy a hálóban köt ki. Hihetetlen érzés volt, kitörtek belőlem az érzelmek, amikor felfogtam, hogy megvan az első gólom" - nyilatkozta a honvedfc.hu-nak Tömösvári.

Tömösvári Bálint gólja a Kaposvári Rákóczi FC - DVSC mérkőzésen

 

Tömösvári egyébként a 2018/19-es idényben került a Kaposvárhoz, a Honvéd adta kölcsön a futballistát a Somogy megyei egyletnek. Az előző szezonban jóval nagyobb szerepet játszott a Kaposvárban, az NB II-ben 1848 percet töltött a pályán, fellépéseit három találattal zárta (a Cegléd, a Siófok és a Csákvár kapuját vette be). 

 

"Nem tudtam sok mindent előzetesen a Kaposvárról, az átigazolási időszak utolsó óráiban volt lehetőségem megnézni a csapatot, de az edzőt és a keretet látva számítottam arra, hogy jó eredményeket érhetünk el. Jó döntés volt oda igazolnom" - fogalmazott a döntése után a futballista.

 

Valószínűleg a Honvédban kezdi meg a felkészülést Tömösvári, mivel a játékjogát a kispestiek birtokolják. 
 

Élő közvetítés az átigazolásokról - változások az NB I élcsapatainál - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink