Bombagól is kellett a ZTE kövesdi bravúrjához - videó

Nagyon értékes győzelmet arattak az egerszegiek.

Forrás: ZTE/Facebook

A 23. forduló legnagyobb meglepetését a Zalaegerszeg szolgáltatta. Márton Gábor együttese a Mezőkövesd otthonában aratott 2-1-es győzelmet. Köztudott, hogy a Kövesd az előző játéknapon a Ferencvárost fektette két vállra hazai környezetben (3-0). Kuttor Attila tanítványait ezúttal a kiesés rémétől fenyegetett újonc megtréfálta. A ZTE a 39. percben szerezte meg a vezetést Mitrovics gyönyörű góljával. A középpályás kb. 23 méterről vette be a kövesdi kapu bal felső sarkát. Aztán a második félidő elején Bőle duplázta meg a vendégek előnyét. A 79. percben Katanec piros lapot kapott, a kövesdiek pedig tizenegyeshez jutottak. Cseri lába nem remegett meg, de a hazaiaknak a hátralévő időben már nem jött össze az egyenlítés.

Security Check Required

 

A ZTE még mindig a 11. helyen áll a táblázaton, de a 10. pozícióban lévő Paks fórja csupán 2 pont. Az egerszegiek a következő fordulóban a Ferencvárost látják vendégül. 

ZTE-bravúr, Bödéék helyosztót buktak, kiütötték a Honvédot - beszámoló a 23. fordulóról - NB1.hu

A 23. fordulóval folytatódott az NB I-ben a küzdelem. A MOL Fehérvár egy félidő alatt lerendezte a Kaposvár elleni mérkőzést. A Fejér megyei alakulatban gólt szerzett a télen visszatérő Nikolics Nemanja is. Nem jött be a zalaegerszegi albérlet az Újpestnek, a lila-fehérek a Puskás Akadémiától szenvedtek vereséget.


 

Legfrissebb híreink