Bőle Lukács: megerősítve!

A ZTE és az FTC is bejelentette.

Forrás:

Délután egyedüliként jelezte az nb1.hu, hogy a Fradi játékosa Zalaegerszegre kerül. Íme, a két klub bejelentése:

ZTE
"Bőle Lukács fél év kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre.

A 2020-as téli átigazolási időszak utolsó napján minőségi erősítést jelentő középpályást igazolt klubunk: nyárig kölcsönvettük a Ferenváros 29 éves játékosát, Bőle Lukácsot.

A középpálya közepén, valamint a két szélen is bevethető Bőle felnőtt pályafutása során eddig a Kaposvár, a román Iasi és a Ferencváros színeiben futballozott. 89 NB I-es bajnokin pályára lépve 6 gólt szerzett, a román élvonalban pedig három idény alatt 83 bajnokin 14 gólig és 13 gólpasszig jutott. A 2018/19-es idényben 25 bajnokin pályára lépve 3 góllal és 7 gólpasszal járult hozzá az FTC 30. bajnoki címéhez.

Az idei szezonban három NB I-es bajnokin kezdőként, hármon csereként lépett pályára, ezeken egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott, ezen kívül betalált az FTC Magyar Kupa-meccsén és a zöld-fehérek Európa Liga-selejtezőjében is játszott.

- A mai napon jött a zalaegerszegi lehetőség, gyorsan kellett döntenem, de boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk, és a ZTE-be igazolhatok - nyilatkozta honlapunknak a kölcsönszerződés aláírása után Bőle Lukács, aki 11-es mezben futballozik majd együttesünkben. - A Zalaegerszeg nagy múltú és jelentős szurkolótáborral rendelkező klub, amely támadófocit játszik, így támadó szellemű játékosként kifejezetten örülök, hogy ide igazolhattam. Sok potenciál van a csapatban, sokkal többre hivatott a ZTE, mint ahol jelenleg áll a tabellán, én pedig azon leszek, hogy a tudásom legjavát adva segítsem a csapatot a céljai elérésében.

Sok sikert kívánunk neki kék-fehérben!"

A Fradiból igazolt a ZTE az Újpest elleni meccse előtt - NB1.hu

Eddig 89 élvonalbeli mérkőzésen 6 gólt szerzett Bőle Lukács, az FTC támadója, aki 2016 nyarán lett az FTC játékosa. Az ősszel csak 6 bajnoki mérkőzésen kapott bizonyítási lehetőséget Szerhij Rebrov vezetőedzőtől, 3-szor volt kezdő, összesen 292 percet töltött a pályán. Tavasszal viszont egyet sem.


 
FTC:
"Bőle Lukács 2017 nyarán érkezett a Ferencvároshoz, az elmúlt három szezonban pedig összesen 37 bajnokin kapott lehetőséget, amelyeken öt gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott. Középpályásunk 2019-ben tagja volt a 30. bajnoki címet szerző csapatunknak. A 2019-2020-as idényben hatszor lépett pályára az NB I-ben, egyetlen gólját a Debrecen ellen szerezte. Játékosunk a nemzetközi porondon egy-egy Bajnokok Ligája- és UEFA Europa League-selejtezőn játszott.

Bőle Lukács a tavaszi szezonban az NB I újoncánál, a jelenleg a 11. helyen álló Zalaegerszegnél futballozik majd."

FRISSÍTVE: 19.01:

Távozik a Fradi grúz válogatott védője? - NB1.hu

Ferencváros 2019 januárjában lett a Ferencváros játékosa, a 13-szoros grúz válogatott játékos, Lasa Dvali. Dvali 15 NB I-es mérkőzésen játszott, középső védő létére 2 gólt is szerzett. Egyet tavaly februárban a Loki ellen, azon a mérkőzésen ollózta Zsóri Dániel a Puskás-díjas találatát. A másikat a Kövesd ellen szerezte április 13-án.

 

20.35: Ismét igazolt a ZTE

ZTE: ismét dobogóstól igazoltak - NB1.hu

ÍME A ZTE BEJELENTÉSE: ,,Matija Katanec fél év kölcsönbe érkezett csapatunkba. Az átigazolási szezon utolsó napján Bőle Lukács kölcsönvétele után újabb labdarúgóval állapodtunk meg: a Mezőkövesd-Zsóry FC 29 éves védője, Matija Katanec Bőléhez hasonlóan fél év kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre. Délután egyedüliként jelezte az nb1.hu, hogy a Fradi játékosa Zalaegerszegre kerül.

Legfrissebb híreink