Bojkott: az újpesti edző elmondta a véleményét a drukkerek döntéséről

Mozgalmasan telt az átigazolási időszak hajrája a lila-fehéreknél.

Forrás:

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Viola Fidelity nevű szurkolói csoport néhány nappal ezelőtt egy közleményt adott ki. A lila-fehér drukkerek bejelentették, hogy határozatlan ideig felfüggesztik a szurkolást a mérkőzéseken. 

Az újpestiek jelenleg a kilencedik helyen állnak a táblázaton. Nebojsa Vignjevics együttese öt forduló alatt négy pontot szerzett. A tréner a Digi Sport Sport 24 című műsorának elmondta, megérti a szimpatizánsok viselkedését. Hozzátette, reményei szerint hamarosan valami komoly sikert ünnepelhet a csapat és a szurkolótábor.

"Megértem a szurkolókat. Senki sem szeret ilyen helyzetben lenni. Sajnos a múltban is előfordult hasonló Újpesten.

De remélem, mihamarabb változnak a dolgok. Kezdve a következő mérkőzéstől, amikor már több opció áll majd a rendelkezésünkre. És azt is remélem, hogy hamarosan valami nagy dolgot ünnepelhetünk újra közösen" - nyilatkozta Vignjevics.

 

Az Újpest egyébként az átigazolási szezon hajráját "megtolta", a vezetőség többek között Feczesin Róberttel és Szakály Péterrel erősítette meg a keretet. 

"Szerencsések vagyunk, hogy ezek a labdarúgók minket választottak. Igen, változtattunk kicsit az átigazolási politikánkon. Mert látjuk, hogy minden csapatnak szüksége van tapasztalt játékosokra, akik tudják kezelni a nehéz helyzeteket, akik tudnak nyomás alatt játszani.

Ráadásul ők voltak már korábban bajnokok. Mindig minden meccset meg akarnak nyerni. Ezek a dolgok pedig nem csak idén, hanem az elmúlt években is hiányoztak a csapatból" - mutatott rá a tréner.

Legfrissebb híreink