Bognár Györgyöt kőkeményen megvédte a volt felesége a gyűlölettől

Budapest - Hajrá, Storck, hajrá, Dárdai, hajrá, Gyuri, hajrá, magyar foci

Forrás:

Bognár György volt felesége, Tamás Rita, igen elismert sportújságíró a szakmában. Jelenleg a Bors egyik legfontosabb láncszeme, de korábban ugyanilyen rangot vívott ki magának a Nemzeti Sportnál is. Tamásnak és Bognárnak  közös gyereke is van. Kolléganőnk, Facebookon közzétett írását változtatás és véleményezés nélkül közöljük.

 

 

„Hosszú leszek, bejegyzésem hossza egyenes arányban van felháborodásom mértékével. Volt férjemről, Bognár Gyuriról fogok írni, és az őt érő folyamatos támadásokról. A legújabb üldöztetést azért kell elviselnie, mert egy francia lapban azt nyilatkozta, hogy Storck jól folytatja azt a munkát, amit Dárdai elkezdett. Ezt a magyar sajtónak sikerült úgy értelmeznie, hogy Gyuri azt állította: Storck nem csinál semmit...

 

A gyűlöletgyár beindult: most már Gyuri a felelős a Felcsút kieséséért, ahova csak most került, de ez a legkisebb vád azokból, amiket felsorakoztatnak a jól tájékozott olvasók.

 

Pár dolgot szeretnék tisztázni:

 

1. Gyuri soproni ügye lezárult, visszafizette, amit vissza kellett, éli a tisztességes emberek életét, olyan erő kellett kijönni onnan, ahonnan ő kijött, ami kevesekben van meg.

 

2. Szeret kiscsapatoknál dolgozni, aki egy kicsit is rálát a focira, tudja, hogy mekkora munka volt a minimális költségvetésű Bajával 4., majd a szintén kevésből gazdálkodó Csákvárral 6. helyen végezni az NB II-ben.

 

3. Nem Kleinheisler László az egyetlen futballista, akit felfedezett és emberileg is segített, focisták tucatjai köszönhetik neki a boldogulásukat, számos kiöregedett futballistának is rendszeresen segít.

 

4. A francia lapnak egyébként franciául nyilatkozott, amit a fiai eredetiben, franciául olvastak - ők sem értik, hogy a nyilatkozattal mi volt a baj -, egyikük már végzett az egyetemen, a másik most éppen két egyetemre jár párhuzamosan (miközben NB I-ben focizik), a francián kívül más nyelveket is beszélnek, 14 éves lánya pedig jövőre fog nyelvvizsgázni egy egészen különleges nyelvből. A futballt övező szellemi sivárságban üdítő egy ilyen igényes jelenség.

 

5. Vannak újságíró kollégáim, akik zsigerből gyűlölik, a magyar futball legnagyobb ellenségének tartják. Nem veszik észre, hogy ez a vak gyűlölet teljes tévútra viszi őket. Jól példázza ezt a "szembeköpős" történet napi szintű felemlegetése. Tisztázzuk: Gyuri azt mondta, röhej, hogy az MLSZ elvárja a pro licence-t klubszinten, miközben a kapitánynak nincs, vagyis az MLSZ a saját szabályait köpi szembe, ergo az edzőket. Dárdai megértette, tudja, hogy Gyuri elismeri és tiszteli, de a gyűlöletsereg csak szítja és szítja a tüzet a végtelenségig.

 

6. Tudom, hogy Gyuri gyakran sarkosan fogalmaz, tudom, hogy vannak hibái - ha valaki, hát én tudom a legjobban -, tudom, hogy nincs rászorulva a védelmemre, tudom, hogy nem lehet minden keselyű kollégámnak és minden frusztrált kommentelőnek elmondani, hogy Gyuri mekkora érték emberileg és szakmailag is, de ha csak egy-kettő elgondolkozik a szavaimon, már megérte végre kiírnom magamból, ami hosszú évek óta fáj mint exfeleségnek, barátnak, harcos társnak, gyermeke édesanyjának... Mert azon kívül, hogy Gyurit szeretem és mindig szeretni fogom, nekem van elszámolási kötelezettségem a 14 éves lányom felé is, aki minden ilyen esetben megkérdezi: miért bántják apát már megint? Gyűlöletgyárosok, ebbe olykor belegondoltok?

 

7. Hajrá, Storck, hajrá, Dárdai, hajrá, Gyuri, hajrá, magyar foci!!!"

 

Legfrissebb híreink