Bognár György nem vezetőedzőnek érkezne az MTK-hoz?

És nem is egyedül!

Forrás: Paksi FC

Május 3-án a következőkről számolt be az NB1.HU: „- Nem kizárt, hogy Horváth Dávid marad, mert nagyon tehetséges és él-hal a klubért. Nem azért nem árulom el, hogy ki lesz a vezetőedző, mert szeretek titkolózni, hanem mert alaposan át kell gondolni. Sokan szeretnék Bognár Györgyöt, de őt még szerződés köti a Pakshoz. Sokan vannak a kalapban, felelősségteljes döntés kell hozni - mondta Zakor Sándor tulajdonos a Sportrádiónak”.

Azóta viszont sokat változott a helyzet az MTK-val. Előtte lévő nap, már Horváth Dávid irányításával, Zalaegerszegen győzött 3-2-re a kék-fehér gárda, majd 0-0-t játszott otthon a Puskás Akadémiával, majd 3-1-re nyert az FTC vendégeként.

A kék-fehérek az utolsó fordulóban a DVSC-t fogadják, és ha nyernek, a Kispest meg zakózik Felcsúton, akkor bennmaradhatnak az élvonalban.

A helyzet tehát még igen képlékeny, de a híresztelések nem fejeződtek be.

A Blikk a következőt szállította:

„Az utolsó játéknapon derül ki, bennmarad-e az MTK az NB I-ben, információink szerint azonban függetlenül attól, melyik osztályban folytatja a gárda, az új sportigazgató és a vezetőedző kiléte már eldőlt. Előbbi szerepkörben a kék-fehérek korábbi kiválósága, a Paksnál edzősködő Bognár György tér vissza a klubhoz, míg a kispadot fia, jelenlegi segítője, ifjabb Bognár György veszi át.”

FRISSÍTÉS:

A kupadöntő után Bognár megerősítette, hogy tárgyalt az MTK-val, de szerződést még nem írt alá.

Legfrissebb híreink