Bognár György lehet az MTK új vezetőedzője?

Sokan szeretnék a tulajdonos szerint.

Forrás: mtkbudapest.hu

Nehéz helyzetben van az MTK. A kék-fehér csapatot jelenleg öt pont választja el a bennmaradástól, ezt a hátrányt 3 meccs alatt kellene eltüntetni. A bajnokság zárásáig a fővárosi csapat a Puskás Akadémiával (otthon), a Fradival (idegenben) és a Lokival (otthon) csap össze.

Zakor Sándor a Sportrádió Hazafutás című műsorának volt a vendége. A beszélgetés során arról is beszélt az MTK labdarúgócsapatának tulajdonosa, hogy sokan azt szeretnék, ha Bognár György venné át a csapat irányítását.

"Nem kizárt, hogy Horváth Dávid marad, mert nagyon tehetséges és él-hal a klubért. Nem azért nem árulom el, hogy ki lesz a vezetőedző, mert szeretek titkolózni, hanem mert alaposan át kell gondolni. Sokan szeretnék Bognár Györgyöt, de őt még szerződés köti a Pakshoz. Sokan vannak a kalapban, felelősségteljes döntés kell hozni" - mondta Zakor.

Márton Gábor a Mezőkövesd elleni 4-0-s vereség után távozott. Mártontól Horváth Dávid vette át a stafétát. A fiatal tréner a ZTE elleni 3-2-es győzelemmel mutatkozott be az MTK kispadján.
 

Legfrissebb híreink