Bognár György ismét keményet mondott a játékvezetők világáról – reakciók

A fehérváriak tudták, mi az ellenszer a Paks ellen.

Forrás:

Hiába vezetett 2-0-ra a Paks ellen hazai pályán a MOL Fehérvár FC, Haraszti Zsolt duplájának köszönhetően a hajrában kiegyenlítettek a vendégek. A találkozó után így nyilatkozott a két vezetőedző:

Szalai Tamás (MOL Fehérvár FC): "Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan vezetést szereztünk, ezután pedig további gólszerzési lehetőségeket dolgoztunk ki még az első 45 perc során. Ezek sajnos kimaradtak, nem tudtuk lezárni a meccset. Tudtuk, hogy a Paks magasan fog védekezni, nagy területek lesznek mögöttük, sokszor azonban az utolsó passzaink nem sikerültek, ha pedig helyzetig jutottunk, nem tudtuk gólra váltani. A második félidőt is jól kezdtük, sikerült újabb gólt szereznünk, újabb helyzeteket alakítottunk ki, ám ahogy az első félidőben, úgy a másodikban sem tudtuk ezeket a helyzeteket gólra váltani. Ellenfelünk a végén belelkesedett, ennek az eredménye pedig az lett, hogy kiegyenlítettek. Ennél jóval kiegyensúlyozottabban kell futballoznunk, az ugyanis nem fér bele, hogy ekkora hullámvölgyeket produkálunk a 90 perc során - gondolok itt az első játékrész utolsó tíz percére, vagy a második félidő utolsó negyedórájára. Vasárnap máris itt a következő meccs, lehet javítani.”

Vidi-Paks: elképesztő paksi bosszú a volt Vidi-játékostól - NB1.hu

 

A mindig szókimondó Bognár György, a paksiak mestere a lefújás után az M4 Sport kamerái előtt most sem fogta vissza magát:

„Elégedett vagyok az egy ponttal, az utolsó 15-20 percben küzdeni tudásból a maximálisat adták a srácok, sok fiatal volt a pályán, legalább egy pontra rászolgáltunk és erre büszke is vagyok” 

A szakembernek az első félidő elején a negyedik játékvezetővel akadt nézeteltérése, az M4 Sport tudomása szerint Bognár a tartalékbíró miatt nem látott jól a kispadról, ezért egy hűtőládára ült le.

A lefújás után erről is kérdezték a vezetőedzőt.

„Nézd, nem akarok nyilatkozni a játékvezetésről, mert unalmas. Ez egy olyan kontroll nélküli, belterjes világ, amivel kár szembeszállni. Tehát én azt gondolom, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve” – zárta a meccs utáni interjút Bognár György.

A Paks honlapján a következő értékelés jelent meg a szakvezetőtől:

„A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, hisz’ sérülések miatt kényszerből is kellett cserélnünk, valamint ott van a hétvégi meccs, arra is igyekeztünk tartalékolni. Az első félidőben szinte végig mi támadtunk, a Fehérvár pedig kontrázott, azt egyébként rendkívül jól, valamint gyorsabban reagáltak egy-egy szituációban. Ma több fiatal játékos bizonyíthatott, akik eddig kevesebb szerepet kaptak, le a kalappal előttük. A szünetben már a szombati összecsapással is kalkuláltam, és gondoltam, Szendreinek és Szabó Bálintnak is lesznek jó megmozdulásai, és voltak! A második játékrészben volt egy tíz-tizenöt percünk, mikor ki tudtunk egyenlíteni, nagyon jó megoldásaink voltak, és cseréink hozzá tudtak tenni a játékunkhoz. Úgy vélem, maximálisan megérdemeltük az egy pontot, végig próbáltunk letámadni, aminek meg is lett a sikere” 
 

Legfrissebb híreink