Bognár György 3 kulcsembere is szerződést hosszabbított

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

ÍME, A PAKS BEJELENTÉSE:

"Klubunk nagy örömmel jelenti, három meghatározó játékosunkkal is további hosszú évekig számolhatunk. Sajbán Máté és Papp Kristóf 2024-ig, míg Szélpál Norbert 2026-ig tolta ki kontraktusa lejárati idejét. 

„Egy szép, hosszútávú megállapodást írtunk alá. Nagyon örültem, mikor Haraszti Zsolt ügyvezető felvetette ezt az opciót. Igazából sokat nem is gondolkoztam, mivel felettébb szeretek Pakson futballozni. Jó érzés, hogy így számít rám a klub, boldogan szignóztam tehát a papírokat” - nyilatkozott honlapunknak az aláírást követően Szélpál. 
 
„Ahogy a többiek, én is nagyon örültem, hogy így számol velem a vezetőség” - ezek már Papp szavai. „Úgy gondolom, ez minden játékos számára egy pozitív visszajelzés. Szeretném minél jobb játékkal, valamint minél sikeresebben kitölteni ezt a szerződést. Szeretnék jó eredményeket elérni, és meglátásom szerint ez most benne van a brigádban. Hetedik éve vagyok itt, jó lenne a következő években a tavalyi negyedik helyezésünket felülmúlni” - fogalmazott középpályásunk. 

„Jó érzés, és természetesen nagyon örülök, hogy az eredeti szerződésemre még egy évet rá tudtunk tenni. Egyelőre még csak egy évet, de boldogon játszom Pakson, és örülök, hogy a magyar csapatban futballozhatok, így tovább is el tudom magam itt képzelni. Közel áll hozzám az a filozófia, amit a klub vezetői vallanak, emellett jól érzem magam és a csapat is kiváló. Nem volt tehát kérdés, hosszabbítok-e” - így Sajbán."

Legfrissebb híreink