Bogdán Ádám életében először védett az NB I-ben - reakció

Dibusz Dénesnek is üzent.

Forrás: kisvardafc.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros szombaton 0-0-s döntetlent játszott a Kisvárdával, így a zöld-fehérek egyelőre nem ünnepelhetnek bajnoki címet.

Kisvárda-Fradi: Supka döntése miatt sem lett bajnok a Fradi - NB1.hu

 

A Fradi kapuját a hiányzó Dibusz Dénes helyett ezúttal az a Bogdán Ádám védte, aki 33 évesen debütálhatott az NB I-ben. A 20-szoros magyar válogatott kapus nem kapott szabályos gólt a premieren (Jelena találatát nem adta meg Pintér Csaba játékvezető), ám az öröme nem lehet felhőtlen.

Erről is nyilatkozott a lefújás után az M4 Sportnak: "Picit lassan járattuk a labdát, talán többször lehetett volna mögéjük indítani a megbeszéltek szerint. Talán a tét is rányomta a bélyegét a játékunkra, nem kockáztattunk annyit, amennyit lehetett volna. Nyilván nem lehetünk elégedettek, mert bajnokok akartunk lenni, de reméljük, ez legkésőbb jövő héten bekövetkezik. Jól éreztem magam, koncentrált voltam, sajnos ellenfelünk többször el tudott menni kontrában és veszélyesek tudtak lenni. Néha figyelmetlenek voltunk, de szerencsére nem kaptunk gólt. Dibusz Dénes fantasztikus kapus, nagyon jó ember, öröm vele dolgozni, nagyon jó a kapcsolatunk. Remélem, hogy hamar felépül, hiszen a válogatottnak és a Fradinak is szüksége van rá, én pedig szeretnék bizonyítani, amikor megkapom a lehetőséget."

Pintér nem sírdogál, Rebrov beszélgetni fog, Oenning duplázna - edzői reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink