Bogdán Ádám az NB I-ben folytatja?

Jövő héten várnak egy kapust a csapathoz.

Forrás:

Az újonc ZTE FC új igazolásként eddig csak az U21-es válogatott kapusát, Demjén Patrikot jelentette be, de újabb kapus érkezése mellett további igazolások és még egy kapus érkezése várható. A tervekről Dobos Barna vezetőedző a következőket mondta a zaol.hu-nak:
 
„Ahhoz, hogy ne a bravúr kategóriájába tartozzon a remélt bent maradásunk az NB I-ben, minőségi igazolások kellenek, s mi ezt a célt határoztuk meg. Egy újabb kapus is érkezik hozzánk, ő a jövő héten csatlakozik. Én is bízom abban, hogy minél előbb megtaláljuk azokat a mezőnyjátékosokat, akikkel erősödhetünk, mert az én feladatom is könnyebb lenne beépíteni őket, ha minél előbb a csapattal edzenének. Ám, ahogy egy hete is mondtuk, nem akarunk kapkodni. Ilyen szintű játékosokat megszerezni, ennek anyagi oldala is van, amire szintén figyelni kell, és persze szakmai is. A kettőt együtt kell nézni. A cél, hogy az erősítéseink sikeresek legyenek.”
 

Bogdán Ádám elbúcsúzott - NB1.hu

Bogdán Ádám elbúcsúzott

Mint ismeretes, amióta köztudott lett, hogy Bogdán Ádám elhagyja a Liverpoolt, egyre több hír szólt arról, hogy a kapus a ZTE-be igazol. A klub vezetői Bogdánnal kapcsolatban is elmondták, átigazolási hírekre nem reagálnak. 
 
Azaz nem erősítették meg az értesülést, de nem is cáfolták azt meg.
 
Jövő héten minden kiderül.

Legfrissebb híreink