Bogdán Ádám a Vasasnál

Jövőjéről is nyilatkozott a kapus.

Forrás: vasasfc.hu

Közel két hete a Vasassal edz a klub saját nevelésű játékosa, a 20-szoros magyar válogatott Bogdán Ádám. A kapus a vasasfc.hu-nak mesélt arról, hogyan érzi magát újra Angyalföldön, valamint elmondta véleményét az edzések minőségéről és az új stadion színvonaláról is.

- Nagyon jól érzem magam a csapatnál, kifejezetten kemény meló folyik a kapusedzéseken is, ami számomra tökéletes, hiszen jelenleg javítanom kell az állóképességemen és az erőnlétemen - kezdte a szabadon igazolható halóőr. - Korábban több mint egy hónapot már edzettem itthon a III. Kerületnél, de szerettem volna más környezetben is készülni. Itt adott számomra minden, az edzőpálya egészen kivételes minőséget képvisel, Szűcs Lajos pedig nagyon kemény edzéseket tart. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget a klubnak, nagyon jól érzem magam itt, és nem utolsó sorban hatalmas élmény újra magamra ölteni a Vasas szerelését.

 

Bogdán hozzátette, ugyan korábbról személyesen nem ismerte Szűcs Lajos kapusedzőt és Szanyó Károly vezetőedzőt sem, de természetesen tisztában volt mindkettejük játékosmúltjával. A beilleszkedése zökkenőmentes volt, mind a szakmai stáb tagjai, mind pedig a kapustársak és a mezőnyjátékosok is barátságosan fogadták.

- Bősz Leventét korábbról már ismertem egy közös ismerősünk által, Ivan Rados pályafutásával pedig képben voltam, nagyon sok mérkőzésen láttam már védeni. Mindenki kedves velem az első perctől, sokat kérdezgetnek az eddigi karrieremről, hogy milyen volt Angliában játszani. Abszolút élvezem az edzéseket és a társaságot is, egytől egyig mindenki nagyon keményen dolgozik - folytatta a 31 éves hálóőr, majd azt is elárulta, hogy a DAC Dunaszerdahely elleni stadionavatón és az Ajka elleni hétvégi bajnokin is kilátogatott már az új létesítménybe.

 

- Belülről és kívülről is nagyon gyönyörű az új stadion, méltó a klubhoz. Nagyon tetszik a kialakítása, nincs túlméretezve, felemelő és megható érzés, hogy ilyen létesítménnyel rendelkezik a klub. Az emlékezetemben természetesen még továbbra is élénken él az előző stadion és a 15-20 évvel ezelőtti környezet is. Rengeteg emlék jut eszembe az itt töltött évekről, hogy hogyan sétáltam a Forgách utcán a stadionhoz a nagymamámmal, vagy például amikor a 14-es villamossal jöttem edzésekre. A 14-es villamos ugyan még mindig jár és a helyszín is ugyanaz, de a környezet sokat változott.  A jegenyefák például hiányoznak - merengett el a múltban a kapus.

 

Bogdán a csapattal kapcsolatban megjegyezte, látszik, hogy a támadószekcióban nagy potenciál van, nagyszerű összjátékokra képesek a játékosok, bízik abban, hogy megtérül a rengeteg befektetett munka és klubunk jövőre az NB I-ben fog szerepelni. A kapus végül a saját jövőjéről is beszélt.

- Folyamatosan voltak érdeklődök az elmúlt időszakban, de a legtöbb lehetőség nem tetszett, ami pedig érdekelt volna, az sajnos végül nem jött össze. Egyelőre nem tudom megmondani, hogy mikor dőlhet el a sorsom, jelenleg azon vagyok, hogy folyamatosan edzésben tartsam magam - zárta Bogdán.

Legfrissebb híreink