Bogdán Ádám a hazatérés lehetőségéről is beszélt

Svéd csapatnál készül a válogatott kapus.

Forrás:

Bogdán Ádám jelenleg szabadon igazolható. A kapus a svéd AIK együttesénél készül, erről már az nb1.hu-n is olvashattak. Bogdán a Digi Sport Reggeli start című műsorában elmondta, korábban NB I-es csapatok is megkeresték, de úgy döntött, hogy külföldön szeretne még szerepelni. A hálóőr köszönetet mondott a Vasasnak és a III. Kerület együttesének, hiszen mindkét gárdánál lehetőséget kapott arra, hogy az edzéseken szerepeljen. 

Bogdán azt is elárulta, hogy örült volna, ha a skót Hibernian csapatánál maradhatott volna, ám az edző egy másik kapus mellett tette le a voksát. Hozzátette, olyan helyre szeretne kerülni, ahol jól érzi magát, nem csak a csapatban, hanem a városban is. Ennek a két kritériumnak megfelel az AIK együttese.

A magyar válogatott labdarúgó elárulta, a stockholmi egyletnek van egy tehetséges cerberusa, akit nem elképzelhetetlen, hogy eladnak, és a helyét vehetné át. Élvezi az edzéseket az AIK-nál, jó munka zajlik a klubnál. Magas szinten tud készülni, amiből profitálhat. 

A svéd alakulat elöljárói arra is kíváncsiak voltak, hogy az elmúlt időszakban miért nem játszott és milyen állapotban van, valamint hogyan megy neki a beilleszkedés. Ezekre is választ kaphatnak a vezetők Bogdán ottléte alatt. 

Legfrissebb híreink