Bódog Tamást elszakította családjától a koronavírus

Egy szállodában igyekszik átvészelni a nehéz időszakot.

Forrás: kisvardafc.hu

Harmadik hete tart a meccs és közös edzések nélküli időszak az NB I-ben. A Kisvárda játékosai közül csak azok találkoznak egymással, akik az egyéni edzésfeladatok elvégzése közben szembe futnak egymással Kisvárdán vagy éppen Nyíregyházán – azaz a lakóhelyükön. Kedden számoltunk be arról, hogy a csapat azonnali hatállyal szerződést bontott két román játékosával, Gheorghe Grozavval és Iasmin Latovlevici-csel, akik megszegték a koronavírus-járvány okozta helyzet szabályait és hazautaztak.

Koronavírus: kirúgta az NB I egyik legjobbját a Kisvárda! - NB1.hu

 

"Nem könnyű a helyzete vezetőedzőnknek, Bódog Tamásnak sem, aki február 5-én érkezett meg a németországi Mainzból (pontosabban a frankfurti repülőtérről) előbb Zalaegerszegre, hogy megnézze leendő csapatát, másnaptól pedig kisvárdai lakos, jószerivel csak akkor hagyta el a település közigazgatási határait, amikor idegenbeli meccset játszott a csapat" - jelezte a klub honlapja. Bódog Tamás családja, azaz felesége és két gyermeke a németországi Mainzban él, és hiába volt és van repülőjegye hazafelé a válogatott szünetre és majdan a húsvéti ünnepekre, a kialakult helyzetben bele kell törődnie, hogy egy ideig még nem ölelheti magához családtagjait. 

"Senkinek sem egyszerű helyzet ez" – mondta a Nemzeti Sportnak Bódog, aki konditermi edzésekkel igyekszik szinten tartani magát. "Február ötödikén érkeztem, és az volt a terv, hogy a válogatott mérkőzése miatti bajnoki szünetben játszunk egy felkészülési mérkőzést a Debrecennel, azután elutazom Németországba a családomhoz. A feleségem ott él, a gyerekeim ott járnak iskolába, vagyis most, ugyebár, ők sem járnak... Épp az utazásom előtti napokban változott meg a helyzet. Nem könnyű ez... Ha tudnám, hogy pontosan hány nap, hét, hónap múlva láthatom őket, akkor könnyebb lenne talán, bármilyen hosszú az idő, ha közben lehet dolgozni, de a bizonytalanság miatt nehéz ezt feldolgozni. Nyilván beszélünk sokat, de azért az mégsem ugyanaz, egyedül vagyok itt, a szállodában" - fogalmazott.

A Kisvárda jelenleg a 7. helyet foglalja el az NB I-ben.

 

Legfrissebb híreink