Bódog Tamás újra NB I-es csapatot irányíthat

Hivatalos bejelentés.

Forrás: kisvardafc.hu

Bódog Tamás a Kisvárda vezetőedzője lett. A várdai együttes ebben az évben 3 meccsen csupán 1 pontot szerzett: a Fraditól és a Mezőkövesdtől vereséget szenvedett, a ZTE-vel 1-1-es döntetlent játszott. A csapat jelenleg a 10. helyen áll a táblázaton, a 11. pozíciót birtokló egerszegiek hátránya 3 pont a Kisvárdával szemben. Bódog Tamás legutóbb a Diósgyőrt irányította, a miskolciak 2018 áprilisában köszönték meg a munkáját, azóta a szakember nem dolgozott sehol.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - kapust igazolt a Mezőkövesd, Kádár kérői - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Íme az NB I-es klub közleménye a döntésről:

"A Zalaegerszeg elleni mérkőzés (1–1) másnapján lépésre szánta el magát vezetőségünk. Ennek lényege, hogy a Kisvárda Master Good csapatának vezetőedzői feladatait Bódog Tamás látja el. A korábban Diósgyőrben dolgozó szakvezető a csütörtöki edzést még kívülről figyelte, szombaton viszont már leül a kispadra. A korábbi vezetőedzőnek, Dajka Lászlónak is marad feladata a klubnál."

Legfrissebb híreink