Bódog szerint elhitték, Rogan és a szív-lélek - REAKCIÓK

Balogh nem tud örülni, Simon titkot osztott meg.

Forrás: honvedfc.hu

Mint arról beszámoltunk, az Újpest nagy fordítást bemutatva 2-1-re verte a Honvédot az NB I 5. fordulójának vasárnap esti meccsén.

A lefújást követően a két vezetőedző, valamint egy-egy játékos is értékelte a látottakat.

Bódog Tamás (Honvéd): "Befejezettnek nyilvánítottuk a meccset, nem raktunk bele annyit, amennyi szükség lett volna. Az Újpest belelkesedett, mi pedig bekerültünk egy olyanba, aminek a vége az Újpest fölénk kerekedése lett. Jobban akarták azt a győzelmet, amiről mi túl korán gondoltuk azt, hogy megvan. Az első negyven percben domináltunk, az egy-két játékos túlzó magabiztossága kevés volt."

Predrag Rogan (Újpest): "A második félidő alapján egyértelműen megérdemeltük, hisz szívüket-lelküket beleadtuk ebbe a csatába. Sokat áldoztak a játékosok, le a kalappal előttük, egyértelműen elégedetten távozunk. Gratulálok mindkét csapatnak, de ma az Újpest volt a jobb."

Balogh Norbert (Honvéd): "Egy megnyert meccset buktunk el, nem túlságosan tudok örülni a gólomnak. Az első félidőben nagyon domináltunk, aztán a második félidőben jöttek az apró hibák. Nem tudom, mi történt. Holnap egyénileg kell elemeznünk a hibákat, fel kell emelnünk a fejünket és megyünk tovább. Kötelességünk elmozdulni erről a helyről, hisz a Honvéd nem a tabella végéhez tartozik."

Simon Krisztián (Újpest): "Két napja kezdtük el gyakorolni az új felállást. Nehéz meccs volt, de végig bíztunk a sikerben és végül összejött a fordítás - szerencsére sikerült eldöntenünk a meccset. A szünetben nagyon jó munkát végeztek a masszőrök, az elején nagyon nem éreztem a játékot, aztán szerencsére egyénileg is belendültem."

Legfrissebb híreink