Bódog: ilyenkor nyakadon a kés

Bekérdezték őt a vezetőedzői helyéről.

Forrás:

Mint arról beszámoltunk, a Puskás Akadémia egy utolsó percben szerzett góllal 1-0-ra verte a Puskás Akadémiát az NB I 12. fordulójának zárómeccsén.

A lefújást követő sajtótájékoztatón Bódog Tamás, a kispestiek kapott egy újságírói kérdést, miszerint érzi-e még a bizalmat a klubvezetés részéről - a Honvéd ugyanis még mindig sereghajtó az élvonalban.

"Ha utolsó helyen állsz, ilyenkor nyakadon a kés, úgyhogy ha így nézzük, akkor persze, hogy nem kap piros pontot az edző ilyenkor. Úgy gondolom, ha úgy alakult volna, már meg tudták volna lépni eddig is ezt, én ezzel most nem foglalkozok. Azon vagyok, hogy a játékosok önbizalma és hite önbizalma visszajöjjön ahhoz, hogy jövő héten győztesen hagyjuk el a pályát az MTK ellen" - mondta.

FRISSÍTÉS: 22.46

Kőkemény üzenetet kapott az utolsó Honvéd vezetőedzője és sportigazgatója - NB1.hu

Eddig sem voltak túl elégedettek a kedvenceik teljesítményével a Kispest fanatikusai, de ma esti, újabb, utolsó pillanatban kapott góllal elszenvedett vereség a Puskás Akadémiától nagyon sokaknál kiverte a biztosítékot. Sőt, gyakorlatilag mindenkinél! Izzanak a kommentek mindenhol, ahol a Honvéd a téma, a Kispest fanatikusai változásokat követelnek, méghozzá azonnaliakat és radikálisakat.


ELŐZMÉNYEK
 

BUDAPEST HONVÉD-PUSKÁS AKADÉMIA 0-1 (0-0)

Rendkívül kiélezett és ideges találkozóval zárult az NB I 12. fordulója. Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban viszonylag eseménytelen, pontatlan első félidő után a kispestieknek és a felcsútiaknak is akadtak lövéseik és helyzeteik, Tomas Tújvelnek több nagy védést is be kellett mutatnia a hajrában, hogy aztán a hajrában mégis kapituláljon: Kiss Tamás passza után a csereként beállt David Vanecekhez került a labda, aki belőtte a Puskás győztes gólját. Néhány pillanattal hamarabb Djordje Kamber előtt lehetőség adódott, hogy a Honvéd nyerjen, ám az kimaradt, a másik oldalon nem - egyre nehezebb helyzetbe kerülnek Bódog Tamásék, hisz továbbra is odahaza nyeretlenül sereghajtók...
 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: A REMEK FELCSÚTI CSERE

Hornyák Zsolt a 84. percben küldte pályára Antonio Mance helyére Vaneceket, aki lényegében első komolyabb labdaérintését váltotta gólra. Erre szokták mondani: cserélni tudni kell!
 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: TOMAS TÚJVEL

Annak ellenére, hogy a 92. percben gólt kapott, egyértelműen ő volt a meccs embere a védéseivel - nem feltétlen rajta múlt, hogy a hajrában végül veszített a Honvéd.


A GÓL TÖRTÉNETE:

92. perc: Kiss Tamás átadása után, közben Gazdagon változtatott irányt a labda, a lesipuskás Vanecek pedig értékesítette a ziccert, megnyerve a meccset a Puskásnak. 0-1

KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Honvéd az MTK-t, a Puskás Akadémia a Kisvárdát fogadja.
 

JEGYZŐKÖNYV:

Budapest Honvéd-Puskás Akadémia 0-1 (0-0)

gólszerző: Vanecek (90+2.)
sárga lap: Lovric (9.), Nunes (50.), Kocsis (59.), Slagveer (66.), Hidi (74.), Knezevic (75.)

Honvéd: Tujvel - Mezghrani, Lovric, Baráth, Tamás - Bocskay (Kamber, 87.), László (Kocsis, a szünetben), Hidi, Gazdag - Eppel, Ugrai (Balogh, a szünetben). Vezetőedző: Bódog Tamás
Puskás Akadémia: Tóth - Nunes (Deutsch, 63.), Meissner, Spandler, Nagy - Van Nieff, Urblík, Slagveer (Weslen Junior, 77.), Knezevic - Kiss, Mance (Vanecek, 84.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt
 

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink