Bódog dicsérete és Kuttor hiányérzete - REAKCIÓK

Néha jól jön a kiállítás.

Forrás: honvedfc.hu

Mint ismert, a Honvéd hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel. A kispestieknek igazán nehéz dolga volt, hiszen a 18. percben megfogyatkoztak Tamás kiállítása után. A mérkőzés után Bódog kiemelte a csapata hősies teljesítményét, míg Kuttor hiányérzetről beszélt. Így nyilatkoztak a vezetőedzők a mérkőzés után:

 

Honvéd-Mezőkövesd: Bódog visszatért, nem rogytak meg a fiatalok - NB1.hu

 

 

Bódog Tamás (Honvéd): ,,Több volt ebben a mérkőzésben, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy több lehetett volna a kiállításig, mert utána be voltak határolva a lehetőségeink. Annak ellenére, hogy utána is nekünk volt nagyobb lehetőségünk a győzelemre. Abszolút le a kalappal a csapat előtt, a hozzáállás, a küzdeni tudás, a küzdeni akarás és a mentalitás kimagasló volt. A kiállítás után a Mezőkövesd irányította a találkozót, nagyobb labdabirtoklásuk volt, de úgy gondolom, hogy nagyobb lehetőséget nem tudtak kialakítani. Amit a játékosoktól kértünk, azt megvalósították és a lelkesedésüket jó volt látni. Kiemelném a fiatal tehetségeinket, akik éltek is a lehetőséggel. Jó volt őket nézni kívülről."

Kuttor Attila (Mezőkövesd): ,,Természetes, hogy hiányérzetünk van. Nem könnyű egy ilyen betömörülő védelmet feltörni és egy ilyen tördelt játékban eredményesnek lenni. Ennek ellenére, a mezőnyben uraltuk a játékot és meg is szereztük a vezetést. Egy figyelmetlenségből kiegyenlített az ellenfél és utána már nagyon nehéz volt. Nem volt meg a vége a játékunknak, a belőtt labdákra nem tudtunk érkezni. Mi is voltunk hasonló helyzetben, ilyenkor megváltozik a játék képe és néha ez sikerrel párosul."

Legfrissebb híreink