Böde Dániel elmesélte az eddigi paksi góljainak történetét

Üzent a Fradinak, a Vidinek, a Lokinak és a Honvédnak.

Forrás:

Eddig háromszor talált be az ellenfelek kapujába a nyári felkészülési mérkőzéseken, a Paks csapatkapitánya. Böde, a Partizan ellen is olyan gólt szerzett, ami a védjegyévé vált, azaz, a védővel a nyakán cipelte a labdát, akinek esélye sem volt sem a szerelésre, sem arra, hogy valahogy megállítsa a támadót.

Böde Dániellel a Nemzeti Sport beszélgetett

GÓLJAIRÓL

„Szervezetten futballoztunk a Partizan ellen, amíg mi kétszer is betaláltunk, ellenfelünk kevés helyzetet tudott kialakítani az első félidőben. A kettő kettes végeredmény értékes az előző idény szerb bronzérmese ellen, ugyanakkor mindig is azon a véleményen voltam, a felkészülési meccsek eredményeiből felesleges mélyebb következtetéseket levonni. Egyértelműen jó irányba haladunk, de van munka bőven, és jól kell kihasználnunk az időt, ami a bajnoki rajtig vár ránk. Egy csatárnak mindig építi az önbizalmát, ha gólt szerez, nem vagyok kivétel én sem. Betaláltam skót és szerb élvonalbeli csapatnak, és bár a Pécs jelenleg NB III-as, az ellene lőtt gól azért értékes, mert akkor született, amikor tíz emberrel játszottunk egy félidőn keresztül. Szerdán újabb meccs vár ránk, majd szombaton utazunk haza Szlovéniából. Akkor már csak két héttel leszünk az első bajnoki előtt, és nem tagadom, nagyon várom, hogy kezdődjön az idény!”

 

 

A PRTIZAN ELLEN 2-2 LETT, ELLENFÉL SZÉPÍTÉSÉMÉL LELKESÍTETT:

„„Mondtam a többieknek, ne lógassuk az orrunkat, csináljuk a dolgunkat tovább – folytatta a paksiak csapatkapitánya. – Amikor korábban a Zorja ellen gólt kaptunk, még azzal voltunk elfoglalva, és egy perc múlva majdnem jött az újabb találat. Kemény munkában vagyunk, de hogy a felkészülésünk miként sikerül, azt csak a bajnokság mutatja meg.

 

MAGYAR CSAPATOK NEMZETKÖZI KUPAMECCSEIRŐL

„Arra azért még itt, az edzőtáborban is szakítunk időt, hogy figyelemmel kövessük a magyar csapatok szereplését a nemzetközi porondon, nyilván nem mindegy, hogyan alakulnak a visszavágók. A Vidi továbbjutása tulajdonképpen már eldőlt, a Debrecen is kedvező helyzetbe hozta magát, ahogy a Honvéd kétgólos előnye is megnyugtató. Hogy mi várhat a Fradira Bulgáriában? Nagyon nehéz meccs, de szurkolok korábbi csapatomnak – és persze a másik három kupaindulónak is –, remélem, mind a négy magyar klub ott lesz a következő körben!”

 

Legfrissebb híreink