Bödéék újabb adománya a frontvonalban harcolóknak

Nemes cselekedet a javából.

Forrás: paksifc.hu

A Paks játékosai is összefogtak a koronavírus ellen, és támogatás nyújtottak a frontvonalban harcolóknak - jelezte a paksifc.hu. 

"Futballistáink a folyamatosan gyarapodó csapatkasszájukat a nehéz helyzetre való tekintettel további összegekkel egészítették ki, majd az így összegyűlt több mint fél millió forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány és a COVID-19-es betegeket kezelő Infektológiai és Intenzív Osztály részére ajánlották fel.

Nagy változások jöhetnek a magyar futballban - NB1.hu

 

„Nem volt kérdés, segítünk-e! A kezdetek óta figyelemmel kísérjük a történteket, és - mint valószínűleg mindenhol - köztünk, játékosok közt is ez most a meghatározó téma. Minden elismerésünk az orvosoknak és valamennyi egészségügyben dolgozónak, akik szüntelenül harcolnak a vírus ellen, az egészségünk érdekében. Egészen biztosra veszem, ha sokáig tart még a járvány, további felajánlásokat, gesztusokat gyakorlunk, hiszen fontos, hogy összefogjunk, és, aki csak teheti, különböző támogatásokkal segítse a koronavírus elleni küzdelmet” - fogalmazott Holczer Ádám hálóőrünk a csapat humánus kezdeményezéséről."

Mint ismeretes, a magyar futballvilág egyöntetűen fogott össze adományokkal, támogatásokkal a koronavírus elleni harcban. Minden cikkünk erre a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink