Böde további sorsáról is beszélt Rebrov a vereség után

A szurkolókat is megemlítette.

Forrás:

Hihetetlen, ollózós gól okozta a legvégén a Ferencváros vesztét Debrecenben. A mérkőzés elemzése videókkal a linkre kattintva érhető el.
 
Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője, érthető okokból, nem volt túl boldog a találkozó lefújása után. Beszélt a hiányzó Böde Dániel további sorsáról is, de a játékosai előtt álló fontos feladatra is felhívta a figyelmet a mérkőzés utáni elemzésében:
 
„Többet érdemeltünk. Hasonló a helyzet sajnos, mint az Újpest ellen volt: vezetést szereztünk, majd „leültünk”. Voltak lehetőségeink, de nem sikerült nyerni. Ugyan veszítettünk, de továbbra is megvan az előnyünk a tabellán. Folytatnunk kell a munkát, miután ezt a mérkőzést kielemeztük. Ha szeretnénk meccset nyerni, akkor nem szabad megállni a vezetőgólnál. Újabb gólokat kell szereznünk a szervezett védekezés mellett. Az elmúlt három meccsen egyaránt megálltunk. A védelemben Blazic megsérült, várjuk, hogy visszatérjen. Böde Dániel az utolsó edzésen ott volt, de előtte sokáig beteg volt, ezért maradt ki. Nagy konkurenciaharc van azon a poszton szerencsére, így ha jobban lesz, a következő meccsen ugyanúgy benne lesz a keretben. Természetes, hogy nem elégedettek a szurkolók, többet várnak tőlünk, de ezzel én is így vagyok. Javítanunk kell, hogy boldoggá tegyük őket”.
 

Legfrissebb híreink