Böde ismét a Ferencváros ellen - ELŐZETES

Két tréner üti a harci dobot, nagy meccsre van kilátás.

Forrás: paksifc.hu

Pikáns összecsapásra van kilátás szombat este Pakson, ahol a hazaiak a Ferencvárost fogadják az NB I 6. fordulójában. A két csapat a tabellán egymással "karöltve" a 6. és 7. pozíciót foglalja el, igaz, az Európa-liga csoportkörébe jutó budapestiek két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a tolnaiak. 

Érdekesség, hogy az utóbbi hat találkozásukból három döntetlennel zárult, igaz, mindhárom a Groupama Arénában, a számok alapján tehát valamivel esélyesebbnek tűnik Sergey Rebrov együttese. Az ukrán tréner nagyon motiváltan várja a kezdést.

"Nem szeretek jósolni, főleg azért, mert nem is vagyok jó benne. Egy biztos, hogy láttam a játékosaimon, hogy nagyon keményen dolgoztak a héten és nagyon szeretnének nyerni a válogatott szünet után. Jövő héten debütálunk az EL-ben, és szeretnénk előtte egy jó meccset játszani a bajnokságban" - mondta.

 

Könnyen lehet, hogy maga a mérkőzés háttérbe fog szorulni, hisz Paksra történő visszatérése óta Böde Dániel először lép pályára régi klubja ellen. A támadó érzéseiről korábban már beszámoltunk, most Rebrov is megszólalt vele kapcsolatban.

"Danit nagyon szerették a szurkolóink, és ő mindig mindent beleadott a győzelemért. Most is biztosan így lesz, hiába szerette meg ő is a Fradit, szombaton azon lesz, hogy bizonyítson, és gólt szerezzen ellenünk."

 

Tomiszlav Szivics, a paksiak trénere nem foglalkozik az erőviszonyokat, csak egy cél fogja hajtani játékosait. "Mi ugyanúgy odatesszük majd magunkat, és megpróbálunk száztíz százalékot nyújtani, mint legutóbb, itthon a másik óriás, a Fehérvár ellen. Akkor az ellenfél kapusa volt a meccs legjobbja, most lehet, hogy a Fradi ellen jönnek majd be a helyzeteink.

Tiszteljük a fővárosi zöld-fehéreket, de bízom benne, hogy Ők is tudják, nem lesz könnyű meccsük ellenünk…” - nyilatkozta.

 

A Paks-Ferencváros mérkőzés szombaton 19 óra 30 perckor kezdődik, az M4 Sport élőben közvetíti a találkozót.

Legfrissebb híreink