Böde és a ZTE: újabb megerősítés

Merész, szurkolókkal kapcsolatos terv Zalában.

Forrás:

Az átigazolási hírek sajátossága, hogy az érintettek úgy védekeznek ellene, hogy vagy azt mondják, hogy nem úgy van, vagy nem reagálnak rá.

Első esetnél segíti az elhitetést, ha a folyamatban lévő, de meg nem erősített vagy letagadott tárgyalások végül nem járnak megállapodással (attól persze még a hír igaz volt, hogy átigazolási ügyben egyeztettek a felek), míg a második esetnél tovább erősíti adott esetben a bizonytalanságot vagy a hitetlenséget, ha nem érkezik róla hivatalos megerősítés.

És vannak extra esetek is, mint Böde Dániel és a ZTE kapcsolata.

Itt azt történt, hogy még jóval az előző bajnokság vége előtt maguk a ZTE vezetői nyilatkozták azt, hogy szeretnék, ha Böde Dániel náluk folytatná a pályafutását, de annak ellenére nem hitték el nagyon sokan a szurkolók közül az átigazolási hírt, hogy klubvezetők mondták. A Fradi szurkolói felületein nagyon sokan újságírók által kitalált sztoriként hozták a fejleményeket.

Tegnap viszont az Origo közölt egy riportot a ZTE-ről, ebben Dobos Barna vezetőedző a következőket is mondta:

„Magyarországon szerintem nincs olyan csapat, amely ne látná szívesen a soraiban Böde Dánielt. A ZTE-nél hárman felelünk a keret kialakításáért, Végh Gábor tulajdonossal és Sallói István sportigazgatóval döntünk az érkezőkről.  Valóban felmerült Böde leigazolása, de köztudott, hogy a csatár ezer szállal kötődik a Pakshoz, így nem tudtunk versenyezni a tolnaiakkal."

 

Merész álmokból azonban a Böde-sztori befejezése után sem fogynak ki a zalaiak. Óházy Bálint kommunikációs vezető ugyanis arról nyilatkozott, szeretnék, ha az FTC mögött a ZTE meccsein lennének a legtöbben, számításaik szerint átlagban ehhez meccsenként 4000 nézőre lenne szükségük.

Zalaegerszegen, magyar viszonylatban, mindig is kiemelt népszerűségnek örvendett a helyi, élvonalbeli foci.
 

Legfrissebb híreink