Böde végleg középhátvéd lett?!

Avagy a tyúkokat a nap végén számolják.

Forrás: paksifc.hu

Böde Dániellel készített interjút a Paks honlapja. Az NB I-ben menetelő, jelenleg második helyen álló tolnai csapat kapitánya Bognár György érkezése óta középhátvédet játszik csatár helyett - sokkal inkább a járvány miatt okozta helyzetből.

"Gondoltam, hogy Bognár György érkeztével nem csatárt fogok játszani, de azt, hogy immáron az utolsó, védvonalban vagyok, a kényszer szülte. Úgy érzem, kisebb-nagyobb hibákkal alkalmazkodom az újdonsült feladatomhoz. Természetesen ebben is megtaláltam már a szépséget, és a motivációm is teljesen más lett. A győzelmek csak jönnek, így egyelőre nincs gond, teljesen alávetem magam a csapat sikereinek" - mondta, majd elárulta, miben nézve más a szerepkör.

"Nyilván sokkal többet tudom mozgatni a csapatot hátulról, mint elölről, és én is jobban átlátom a szituációkat. Talán ezzel a csapat helyzetét is sikerül megkönnyítenem, mindent megteszek tehát, hogy a klub jól szerepeljen."

 

S hogy mi lehet a Paks titka és közeljövője? "Persze, ha ezeket a mutatókat és a tabellán jelenleg elfoglalt helyünket nézzük, nem kell ennél jobb. Viszont azt is tudja mindenki, ebben a kiélezett mezőnyben elég csak pár hiba, és már alul találhatod magad, ugyanakkor mindenképpen jobb a második helyről készülni a következő találkozókra.  Most a többiek nézik a mi hátunkat, de ahogy mondani szokták, a nap végén számolják a tyúkokat, tehát a bajnokság végén kell majd igazán jó helyen lennünk. Szigorúan mindig csak a következő mérkőzésekre koncentrálunk, és próbáljuk azt ezáltal elérni, hogy az élbolyban maradjunk" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink