Böde a kiállításáról: nem ülne össze iszogatni a bírókkal

Ismét frankón mondta el a véleményét a közönségkedvenc.

Forrás:

Még mindig élénk beszédtéma Böde Dániel kiállítása.

Az életéért, azaz a bennmaradásért küzdő Paks kettő fordulóval ezelőtt az európai álmokat dédelgető, dobogóért harcoló Puskás Akadémiát fogadta. Az ütközetet a vendégek nyerték meg 2-0-ra, annak is köszönhetően, hogy Könyves Norbertet és Böde Dánielt kiállította a hazaiak közül a játékvezető.

Utóbbi piros lapja eléggé kiverte a biztosítékot, és nem azért, mert abszolút közönségkedvence a magyar labdarúgásnak, hanem azért, mert nem gondolják jogosnak az emberek.

Rátett egy hatalmas lapáttal az esetre, hogy a Böde érkezése után hatalmasat eső Szolnoki Roland igen elégedett és széles mosolyt eresztett meg a talajfogása után. És emiatt pipultak be igazán a szurkolók.

Böde letöltötte 1 meccses eltiltását, csapata Diósgyőrben kapott ki az előző fordulóban 2-0-ra. Most viszont visszatér, méghozzá a Loki ellen.

A Paksnak muszáj lenne nyernie, de a DVSC is bajba kerülhet, ha zakózik. Böde az M4 Sportnak nyilatkozott a meccs előtt, szokásához híven, nem is akármilyet:

„"Egy nálunk komolyabban jegyzett bajnokságban - mondjuk Angliában - engem felmentenek, Szolnokit eltiltják 2-3 meccsre. Körülbelül ennyi a véleményem róla" 

Böde azt is elmesélte a műsorban „a kiállítása után hiába ment ki a partjelzőhöz és a negyedik játékvezetőhöz, azok épp a paksi kispaddal voltak elfoglalva, így ők sem láttak semmit az esetből. Nem véletlenül, hiszen Pintér sporttárs két perc alatt két paksit is kiállított.”

"Nincs semmi bajom egyik játékvezetővel sem, de nem ülünk össze vacsorázni vagy iszogatni, köszönünk, kölcsönösen tiszteljük egymást és ennyi" - mondta a játékvezetőkkel való viszonyáról.

A Loki elleni, mai meccsről elmondta, magukkal kell foglalkozniuk, bátran kell játszaniuk, felvállalva az egy az egy elleni küzdelmeket.

Legfrissebb híreink