Böde a Fradinak, Lovrencsics a paksi szurkolóknak szólt be - VIDEÓK

Érzelemdús pillanatok a lefújás után.

Forrás:

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 5-0-ra verte a koronavírus-járvány miatt tartalékos Paksot az NB I 4. fordulójának péntek esti nyitómeccsén. A lefújás után nagyon érzelemdúsan nyilatkozott az M4 Sport kamerájának mind a Ferencvárosba sérülése után visszatérő Lovrencsics Gergő, mind a volt Fradi-kedvenc, Böde Dániel.

"Jól vagyok. Fizikálisan sokat kivett belőlem a meccs, egy hónapot hagytam ki, edzőmeccset nem lehet összemérni bajnokival. Örülök, hogy fájdalommentesen bírtam végig 60 percet. A Dinamo elleni meccsnek ez volt a főpróbája, bizakodhatunk, ezt a játékot kell folytanunk. Próbáltuk kizárni, hogy Pakson mi a helyzet, a saját játékunkra fókuszáltunk a BL-selejtezőre való tekintettel, itt gyűjtöttünk magabiztosságot" - mondta Lovrencsics,

majd az interjú közepén megállt, és előbb kiintett, majd kiszólt ("Ne magyarázzál!") a neki bekiabáló paksi szurkolóknak.

 

Ezt követően úgy fogalmazott, meglátják, hogy sikerül regenerálódnia, Botka Endre az eltiltása miatt biztosan frissebb lesz a Dinamo ellen, így még nem tudják, ki kezd, de nem lesz szomorú, ha nem ő. "Nem biztos, hogy végigbírnám azt a kemény 90 percet, a legerősebb összeálltásunkkal kell kiállni" - mondta.

Böde nem rejtette véka alá véleményét.

 

 

"Múlt hét csütörtökön edzettünk utoljára. Mindenki karanténban, van, aki 50 négyzetméteren. Mit tudunk csinálni? Kérdezem én, fordított esetben a Fradi mit játszott volna? Ők lettek volna legjobban felháborodva, ha játszaniuk kell. Van ez a három szó, erkölcs, erő, egyetértés, ezekből egyiket sem éreztem az erőn kívül rajtuk, mert azt demonstrálták. Ezzel nem tudunk mit csinálni.

 

A vereség nem bosszant, megpróbáltunk mindent megtenni, de így nem lehet futballozni. Nyolc napig otthon voltunk a panelházakban, éjfélkor lejárt a karantén, ma meg jöttünk meccsre. Szerencsénk van annyiban, hogy kupameccsünk jön, ott ugyanígy tudunk kiállni. Ezt a meccset el kell felejteni, aztán az MTK elleni meccset el kell halasztani, hogy ha jönnek vissza az emberek, ismét jó állapotban tudjunk lenni" - mondta.

FRISSÍTÉS, SZOMBAT 15.54:

Legfrissebb híreink