Blama után: kárpótolna a fradisták volt kedvence

Harmadik helyről várják a folytatást.

Forrás:

Fernando Gorriarán az FTC-szurkolók nagy kedvence volt, amikor a zöld-fehéreknél játszott. 52 NB I-es mérkőzésen 4 gólt szerzett (összesen 80 tétmeccsen játszott, 6 gólt szerezve), a pálya minden szegletében lehetett rá számítani, de a hozzáállása, a lelkesedése is olyan volt, hogy nem lehetett rá azt mondani, hogy „ez a légiós is csak egy magyar elől veszi el a helyet.”

Az uruguayi játékos 2019-ben magyar bajnok, 2018-ban ezüstérmes lett a zöld-fehérekkel, 2019 júniusában a mexikói Club Santos Laguna igazolta le.

De Mexikóban, mint a világ okosabb részein, szünetelnek a bajnokságok a koronavírus-járvány miatt. Gorriarán a csapatával a harmadik helyről várja a folytatást.

 

A játékos a Marcának azt mondta, azért szerződött Magyarországra, hogy bajnok legyen, a célját meg ugye elérte. Hozzátette, jól döntött, hogy a Santoshoz szerződött utána, mert Mexikóban is az aranyéremért harcolhat a csapatával, mert már eldőlt, hogy részt vesznek majd rájátszás küzdelmeiben.

 

Az előző kiírásban a nyolcadik helyezett Monterrey ellenében kiestek az első körben, ami azért is volt blama, mert egyébként megnyerték előtte az alapszakaszt.

És ez elbizakodottá tette a társaságot.

„Az előző idényben már elhittem, hogy bajnokok leszünk, de nagy balszerencsénk volt. Most mindent meg kell tennünk azért, hogy a végzetes hibánkért kárpótoljuk a szurkolókat és a klubot”.

A mexikói klubnak csak a Facebookon 1.6 millió követője van...

Legfrissebb híreink