BL: Szoboszlai is nyilatkozott a City legyőzése után - reakciók

Megmutatták, mit tudnak.

Forrás: Twitter/RB Leipzig

Mint arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában az RB Leipzig Szoboszlai Dominik góljának és Gulácsi Péter remek védéseinek is köszönhetően 2-1-re legyőzte a Manchester Cityt, így a németek bebiztosították a csoportharmadik helyet, aminek köszönhetően tavasszal az Európa-ligában folytatják.

A lefújást követően a találkozó első gólját szerző Szoboszlai így értékelt:

"Megláttam, hogy van hely Walker és Stones között, így mélységben indultam, aztán jött a kiváló labda Konni Laimertől, és a gólommal előnyhöz tudtam juttatni a csapatot. A meccs előtt azt mondtuk: bátorsággal és akarattal mindenkit meg tudunk verni. Ez volt a terv, és működött. Meg tudtuk mutatni, hogy egy topellenféllel szemben is képesek vagyunk igazán jól futballozni. A következő időszakban a Bundesligában van tennivalónk. Folytatjuk a munkát, és megpróbálunk továbbra is ezen a szinten játszani. Mindent meg tudunk csinálni."

Achim Beierlorzer megbízott edző is nyilatkozott.

"Nagyszerű reakciót láttunk a csapattól, sajnos üres lelátók előtt. Ez a mérkőzés egy ilyen ellenféllel szemben telt házas stadiont érdemelt volna. De örülünk, hogy ilyen játékot tudtunk mutatni a szurkolóknak. Fegyelmezetten játszottunk, tartottuk magunkat a tervhez, védekezésben rendkívül kompaktak voltunk, és a legtöbbet hoztuk ki a kialakított helyzetekből. Ebből a szempontból megérdemeltük a győzelmet. A csapat megmutatta, hogy a labdával és a labda ellen is óriási minőséggel rendelkezik. Pontosan így kell folytatnunk."

FRISSÍTÉS:

12.26:

Legfrissebb híreink