BL: Rebrov és a nyomás, Sigér és Horvátország legyőzése

Sajtótájékoztatót tartott Zágrábban a Ferencváros.

Forrás:

Holnap este a BL-selejtező 3. fordulójának az első mérkőzésén lesz az FTC a Dinamo Zagreb vendége, a találkozó 20 órakor kezdődik majd. A mérkőzés előtt már megtartotta a Ferencváros a kötelező sajtótájékoztatóját, melyen Szerhij Rebrov vezetőedző, a játékosok közül meg Sigér Dávid vett részt:

 

SZERHIJ REBROV
„Ezen a szinten mindenki megérdemli, hogy idáig eljutott. A Dinamo egy híres csapat Horvátországban. Örülök, hogy itt vagyunk, és megmutathatjuk, milyen erősek vagyunk. Az előző kör visszavágóján voltak gondjaink, de most bizonyíthatunk. Érdekes kör ez nekem, abszolút ki-ki párharc lesz. Csapatként erős a Dinamo, nagyon jó támadószekciójuk van. Tiszteljük őket, de meg kell mutatnunk, mit tudunk, a saját dolgunkkal kell csak foglalkoznunk. Van személyes tapasztalatom Horvátországból, mindig minőségi játékosok voltak itt. Tudom, hogy az itteni emberek szeretik a futballt és az egész atmoszférát, ezért jó érzés nekem is itt lenni. Mindig nyomás alatt vagyok, ezt éreztem a Valletta elleni mérkőzések előtt. Akkor jobban aggódtam, mint most. Nem tudom, most ki számít favoritnak, a futballban minden megtörténhet. Azért dolgozunk, hogy minél tovább juthassunk.

 

Újságírói kérdésre Sigér Dávid arra válaszolt, hogy a Ferencváros önbizalmat meríthet-e a magyar válogatott márciusi, 2-1-es Horvátország elleni győzelméből.

 


SIGÉR DÁVID:
„Van egy pár játékos a keretünkben, aki játszott azon a válogatott-mérkőzésen. Ez egy teljesen más párharc. Ez akkor jót tett az egész magyar nemzetnek, de a Fradi és Dinamo mérkőzésén ez már egyáltalán nem fontos. Remek játékosként egy ilyen mérkőzésen pályára lépni. Amikor az emberek úgy vélik, hogy egy találkozónak van esélyese, az mindig jobb reakciót vált ki a játékosokból. Örülünk ennek az ellenfélnek, hiszen így nincs szükség külön motivációra.”

Legfrissebb híreink