BL: Rebrov, a vezér, aki (majdnem) mindig vezér

A szlovák légiós elmesélte.

Forrás:

Szerhij Rebrov eddig jól végzi a munkáját a Ferencvárosnál, mert a zöld-fehér gárda bajnok lett, majd ment már egy kört a Bajnokok Ligájában. És a papírforma alapján mennie kell majd legalább még egyet (persze az lenne a legjobb, ha az összes magyar csapat a lehető legtovább jutna), mert a máltai Valletta ellen mindenki, újabb és már kötelezőnek mondható továbbjutást vár el a magyar bajnoktól.

Rebrov filozófiája, hogy a játékoskereten belüli versenyszellemben hisz és megköveteli a fegyelmet és az egymás iránti tiszteletet is. Igazi főnök típus, aki a racionalitást helyezi előtérbe.

 

 

 

Éppen ezért is kérdezte meg azt is a felvidéki média Michal Skvarkától, a Fradi szlovák légiósától, aki a Ludogorec elleni, 3-2-re megnyert visszavágón a magyarok 2. gólját szerezte, hogyan örült Rebrov a továbbjutásnak.

Az ulloi129.hu szerint Skvarka a következőket válaszolta:

 

 

„Rebrov mester közvetlenül a meccs után nem csinált semmi különöset, mondott pár szót, megdicsérte az egész csapatot, de akkor nem értékelt senkit külön. Nekem szimpatikus volt, hogy megőrizte a komolyságát és nem állt neki ünnepelni az első siker után. Tőlem csak annyit kérdezett még, hogy elfáradtam-e a gyors sprintektől.”

 

A vezér ezek szerint, mindig vezér a hadjárat közben. 

A bajnoki arany megünneplésénél persze azért más volt a helyzet...

 

 

Legfrissebb híreink