BL: Lőw Zsolt odaszúrt Balotellinek

A fájó kiesésről is beszélt a PSG magyar másodedzője.

Forrás:

A Real Madrid búcsúja mellett a PSG kiesése is óriási szenzációt jelentett a Bajnokok Ligájában. A francia kirakatcsapat kétgólos előnyből várhatta az MU elleni visszavágót, de a Vörös Ördögök a 3-1-es sikerüknek köszönhetően kiejtették a párizsiakat.
 
Lőw Zsolt, a PSG másodedzője a Digi Sport napindító műsorában elevenítette fel a fájó emlékeket. Szerinte ez a búcsú ott van az eddigi pályafutása három legfájóbb kudarca között. Lőw elmondta, a statisztikai adatok alapján elképzelhetetlennek tűnt, hogy elvesztik ezt a mérkőzést. Jó formában fogadhatták az angolokat, a komoly fór ellenére nem bízták el magukat. Úgy véli, a második bekapott gól eléggé megfogta a csapatot. Arra is rávilágított, hogy olyan meglepetéseket tartogatott ez a mérkőzés, amelyre előzetesen szinte lehetetlen felkészülni. Szerinte kétszer is olyan súlyos hibát követtek el, ami ilyen szinten megengedhetetlen. Az MU-val kapcsolatban elmondta, hogy Solksjaer csapata csak a túlélésre törekedett.
 
A PSG vesztét végül egy véleményes tizenegyes okozta. Lőw úgy gondolja, elfogadhatatlan döntés született, hiszen a lövés nem veszélyeztette volna a kaput.  
 
A beszélgetés során Neymar sérülésére is kitértek. A magyar mester nem árult zsákbamacskát, hiszen kijelentette, hiányzott a brazil csillag, de nélküle is jó esélyt láttak a továbbjutásra. 
 
A francia bajnokságot toronymagasan vezető PSG-re a hétvégén a Marseille elleni rangadó vár. Mario Balotelli már meg is kezdte a hangolást a meccsre, hiszen azt nyilatkozta, hogy a párizsi alakulatot ugyan jó labdarúgók alkotják, de nem tud csapatként funkcionálni. Lőw reflektált a botrányairól is ismert olasz fenegyerek felvetésére, úgy gondolja, Balotelli nem a legmagasabb IQ-szinttel rendelkező futballista, ezt többször bizonyította már. Bizonyos szinten érti a csatár viselkedését, aki próbálja felkorbácsolni a kedélyeket. 
 
Kép forrása: Pascal Della Zuana/Icon Sport via Getty Images
 

Legfrissebb híreink