BL: Gulácsi a hullámvölgyről és a győztes receptről is beszélt

A listavezetőt látják vendégül a lipcseiek.

Forrás: RB Leipzig Facebook oldala

Szerdán folytatódik a küzdelem a Bajnokok Ligájában. Az RB Leipzig együttese a Zenitet fogadja a G-csoportban. A szentpéterváriak 2 meccs alatt négy pontot szereztek, ezzel vezetik a tabellát, a lipcseiek egy győzelmet és egy vereséget tudnak felmutatni.

A Gulácsi Pétert és Willi Orbant foglalkoztató német gárda kisebb gödörbe került az előző hetekben, ezt mutatja, hogy az előző négy meccsén nem tudott nyerni. A gyengébb szériát a BL-ben szakíthatja meg Julian Nagelsmann legénysége. 

A Zenit elleni meccs előtti sajtótájékoztatón Gulácsi Péter is kitért a hullámvölgyre.

"Kielemeztük, hogy az előző mérkőzéseken mit csináltunk jól, és miben hibáztunk. Annak ellenére, hogy a legutóbbi találkozóink nem sikerültek, jó úton járunk. Biztos vagyok a fejlődésünkben, és apró lépésekkel haladunk a célunk felé.

 

Szeretnénk itthon győzni a Zenit ellen, a három pont megszerzése lényeges lenne. Azzal is tisztában vagyunk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, mivel a Zenit egy nagyon tapasztalt csapat, amely remekül védekezik. Ellenfelünk egyik húzóembere Artem Dzyuba. Amennyiben igazi csapatként játszunk, meg tudjuk állítani a szentpéterváriakat" - fogalmazott a magyar válogatott kapus. 

 

Az összecsapás 18.55-kor kezdődik. 
 

Legfrissebb híreink