Bizonyítana a Fradi kölcsönjátékosa

Pontot, pontokat szerezne a Mezőkövesd.

Forrás: Mezőkövesd

Silye Erik kölcsönben szerepel Mezőkövesden, pont a hétvégi ellenfelüktől a Fraditól érkezett.

Elmondása szerint a nyár nem alakult a legjobban a számára, mert hamar megsérült. Ezután tért vissza Mezőkövesdre és gyorsan össze tudta magát szedni, bízik benne, hogy sikerül stabilizálnia a helyét a kezdőben - mondta a Mezőkövesd honlapjának.

Ugyanazon a poszton, ahol Silye játszik, van egy hasonlóan jó képességű játékos Vadnai Dániel személyében, így folyamatosan a harc a kezdőbe kerülésért, amiből csak profitálhatnak a játékosok. Akkor vált biztossá, hogy ismét kölcsönbe kerül, amikor a Fradi igazol egy külföldi játékost a helyére. Voltak más megkeresései is, de a Mezőkövesd folyamatosan tartotta vele a kapcsolatot, akkor is amikor visszakerült a Fradihoz.

Fradi kötelékű játékosként, szerinte a sors is úgy akarta, hogy az Újpest ellen szerezze meg első NB I-es találatát. Rengeteg zöld-fehér kötődésű ember gratulált neki, játékosok, ott dolgozók és szurkolók egyaránt.

Szeretne bizonyítani a Ferencváros ellen, de próbálja kordában tartani magát. Úgy készül, mint bármelyik másik találkozóra, akkor is ha ez egy kicsit érzelem dúsabb számára. Tavaly háromszor csak minimálisan tudta őket felülmúlni a Fradi, szerinte ezért eljött az ideje, hogy pontot vagy pontokat szerezzenek a fővárosiak ellen.

Legfrissebb híreink