Bicske-Fradi: ismerős arcok hazai oldalon - ELŐZETES

Több játékos is hiányozni fog a vendégektől.

Forrás: mlsz.hu

A Magyar Kupa 7. fordulójából már csak egyetlen mérkőzés van hátra, Bicskére látogat a Ferencváros.

Amennyiben a szurkolók kilátogathatnának a meccsre, hiszen szakmai stábban több ex-fradista is van. A Bicske szakmai igazgatója Vukmir Dragan, aki 2002 és 2005 között erősítette a zöld-fehéreket, ez idő alatt egyszer nyert bajnokságot a Fradi, valamint kétszer Magyar Kupát. Az NB III-as csapat kapus edzője Józsa Miklós, aki 1983 ás 1991 között 87 alkalommal védte az FTC hálóját. A budapesti csapat 29 év után látogat újra Bicskére.

A Bicske jelenleg az NB III Nyugati csoportjában szerepel, a 10. helyet birtokolja a tabellán, 25 pontot gyűjtve. A legutóbbi bajnoki fordulóban 1-1-es döntetlent játszott a harmadik helyezett Lipót Pékséggel.

A Ferencváros kerete nem lesz teljes a mérkőzésen, hiszen több játékos is a hazáját képviseli a válogatott szünet alatt. A tegnapi Izland elleni meccsen négy fradista volt a keretben, Dibusz Dénes, Botka Endre, Lovrencsics Gergő és Sigér Dávid. Botka kezdőként lépett pályára, míg Sigér és Lovrencsics csereként beállva segítették hozzá a magyar válogatottat az Eb-re való kijutáshoz.

A Fradi a legutóbbi bajnoki fordulóban a Groupama Arénában 3-0-ra legyőzte a Mezőkövesdet, míg a BL-ben kikapott a Puskás Arénában 4-1-re a Juventustól.

MAGYAR KUPA
7. FORDULÓ (A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT)

14.45: Bicskei TC (NB III)–Ferencvárosi TC (Tv: M4 Sport)
17.00: a 8. forduló sorsolása (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb híreink