Beszólt az Ultras MTK a többi szurkolónak

Már csak 6 pontra van a kieső hely.

Forrás:

Heves érzelmeket váltott ki az MTK híveinek a körében Feczkó Tamás. Nemcsak a mai menesztése, hanem az eddigi munkássága is. Voltak, akik már a télen menesztették volna és későinek tartják a ma meghozott döntést, míg mások továbbra is kitartottak volna mellette.
 
Az tény, hogy elképesztő sérüléshullám nehezítette a volt vezetőedző és így a csapata dolgát, de azt sem szabad elvitatni, mert ez is tény, hogy a gárda már csak 6 pontra van a kieső helytől.
 
Az Ultras MTK azok közé tartozik, akik nem értenek egyet a ma meghozott döntéssel, képviselőik bánatukban még a többi kék-fehér fanatikusnak is beszóltak, íme:
 
„1. Hazai pálya, hazai szektorok évek óta tartó tudatos átadása a vezetés részéről a fradistáknak. 
2. ellenfél góljànak örülő MTK utánpótlás csapataiból (!) verbuvált labdaszedők 
3. gyenge játékoskeret, tehetségek eladása 
4. 15 éve folyamatosan cél nélküli klubmodell, amelynek mára a legtöbb MTK szurkoló hátat fordított.
 
Ki a felelős? Nyilván a vezetőedző... Sok sikert kívánunk a továbbiakban Feczkó Tamásnak, az elmúlt több mint 20 év egyetlen MTK edzőjének, aki folyamatosan kiemelte és tudtunkra adta, hogy mennyire hálás nekünk a szurkolásért. Azokat a fotel szurkolókat pedig, akik erre vártak már rég, várjuk a felcsúti vendégszektorban, hogy hangjukkal buzdítsák a most bizonyára megtáltosodó “aranylábúakat”...”

Legfrissebb híreink