Beszólt az Újpest Ultras a Fradi bajnoki címére

Világszínvonal garantált, „bajnokok” lehetnek a lilák is.

Forrás: ViolaFidelity/facebook

A Derbi az a Derbi!
 
A Ferencváros és az Újpest szurkolóinak ez az a mérkőzés, mely mindennél fontosabb. Teljesen mindegy, hogy a két gárda hol áll a tabellán, ez a párosítás minden esetben többet jelent egy átlagos mérkőzésnél.
 
Hiába bajnok a Fradi, a zöld drukkerhad győzelmet vár és szinte követel a kedvenceiktől. Az Újpest a bronzéremért küzd (amit, ha megszerezne a gárda, akkor nyugodtan kijelenthető, hogy a lehetőségei ismeretében, szintén felérne egy bajnoki arannyal), de a lila ultráknak semmi sem lenne édesebb, mint az, hogy belerondítsanak a legősibb és leggyűlöltebb riválisuk ünneplésébe.
 
Hiszen a Ferencváros az aranyérem megszerzése után először játszik hazai pályán, így garantált az ünneplés. Mondjuk, a meccsre akkor is elfogyott volna minden jegy, ha (még) nem lenne bajnok az FTC.
 

Traktorok miatt szúrt oda az Újpest a Fradinak - videó - NB1.hu

Traktorok miatt szúrt oda az Újpest a Fradinak - videó

Mint ahogy a vendégszektorba is elfogyott gyakorlatilag, így 1800, mindenre elszánt újpesti is ott lesz a Groupama Arénában, akik a Lurdy Háztól vonulnak be a meccs helyszínére. A lilák is koreográfiával készülnek, ennek a kivitelezése és a zavartalan, minőségi szurkolás érdekében fontos közleményt is jelentettek meg.
 
Ebben közlik a társaik számára legfontosabb részleteket, de külön hangsúlyozzák, hogy „A harmadik hely megszerzése a tét számunkra a mérkőzésen, szeretnénk mind a 3 pontot elhozni a zöldektől, és belerondítani az oly “tisztán” megnyert bajnoki címük ünneplésébe, de ehhez nagyon kell a buzdítás mindenkitől, aki a vendégbe veszi a jegyét.”
 
A közlemény végén ismét kijelentik, hogy nincsen szükségük az új címerre, majd tömören, közérthetően elmondják a véleményüket a Ferencvárosról, amit nem is kell idézni, hiszen mindenki tudja, hogy minden újpesti ezt gondolja, mint ahogyan azt is, hogy minden fradista ugyanezt gondolja az Újpestről is.
 
A remek, világszínvonalú, örökké emlékezetes atmoszféra tehát ezúttal is garantált.

Legfrissebb híreink