Beszámolók az NB I-es csapatok felkészülési mérkőzéseiről

Budapest - Válogatott játékosokat tesztelt a Vasas edzője.

Forrás: vasasfc.hu

Szerdán délelőtt felkészülési mérkőzést játszott a Vasas, amely az MTK elleni győzelemmel kezdte az OTP Bank Liga 2016/17-es idényét. A piros-kékek német vezetőedzője, Michael Oenning azoknak a játékosoknak adott lehetőséget, akik nem, vagy csak keveset játszottak a fővárosi rangadón.

 

A Vasasban szerepet kapott a Békéscsabától igazolt korábbi magyar válogatott védő, Vaskó Tamás, aki az első félidőben többször is veszélyeztetett Czvitkovics Péter pontrúgásai után. A középpályán jól mozgott a DVTK-tól érkező kanadai válogatott James Manjrekar, míg az NB III-as RKSK-tól igazolt Király Botond is veszélyesen futballozott.

 

Ahogy az várható volt, a piros-kékek uralták a mérkőzést, azonban a Könyves Norberttel és Novák Csanáddal felálló angyalföldiek nem tudták bevenni a Siófok kapuját. A második félidőben pályára lépett a Vasas pályaedzője, Ferenczi István is, azonban a góllövéssel ő sem járt sikerrel, így a Telkiben megrendezett összecsapás 0-0-s döntetlennel ért véget.

 

 

Felkészülési mérkőzés

 

FGSZ Siófok - Vasas FC 0-0

 

Siófok: Tajti -Nagy J., Szilágyi, Mogyorósi, Farkas - Nagy D., Futó, Gál - Gréczi, Elek, Nagy R. Vezetőedző: Goran Kopunović

Vasas: Nagy G. - Burmeister, Vaskó, Czingráber - Osváth, Czvitkovics, James, Király - Könyves, Murka, Novák. Vezetőedző: Michael Oenning

Legfrissebb híreink