Bese Barnabás aláírt Pogba korábbi klubjához – Hivatalos

Le Havre – A válogatott hátvéd szeretne minél hamarabb debütálni.

Forrás: hac-foot.com

Ahogy azt korábban jeleztük, az MTK Budapest jobb hátvédje, Bese Barnabás felkeltette a francia másodosztályban szereplő Le Havre érdeklődését.

 

A magyar válogatott játékos már péntek reggel Franciaországban tartózkodott és a klub vezetőedzője, Bob Bradley is megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak. Miután azok sikeresen zárultak, Bese Barnabás átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, és bejelentették, hogy négyéves szerződést kötött a francia csapattal.

 

– Nagyon örülök, hogy Franciaországba igazoltam, nagyszerű klubba kerültem, és remek edzővel dolgozhatok majd együtt – nyilatkozta Bese Barnabás a csakfoci.hu-nak. – Remek lehetőség lenne a francia másodosztályban domináló és élcsapatnak számító gárdában végig futballozni a szezonban, aztán feljutni az élvonalba. Ez tökéletesen szolgálná a fejlődésemet, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Köszönöm az MTK-nak is a lehetőséget, és alig várom, hogy bemutatkozzam. Kedden a Ligakupában játszik a csapat, pénteken pedig a bajnokságban, remélem, a bajnokiig megérkezik a játékengedélyem és akkor debütálhatok az új csapatomban.

 

A Le Havre három forduló után 7 ponttal a 4 helyen áll a francia másodosztályban. Bese Barnabás új klubja kiemelkedő múlttal és utánpótlás bázissal büszkélkedhet. Innen indult a világ legdrágább játékosa, Paul Pogba, valamint a West Ham United karmestere, Dimitri Payet is.

 


 

Legfrissebb híreink