Bernd Storck részleteket árult el a Budapestre tartó családjáról

Budapest – Fia az utánpótlás-válogatottaknál gyakornok.

Forrás:

Bernd Storck nagyon szerencsés, hiszen a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a családja, nagyon megértő és minden támogatást megad a szakembernek ahhoz, hogy sikeres legyen - írta a Blikk. Storck 2015 márciusa óta dolgozik Magyarországon, akkor nevezték ki sportigazgatónak. A német szakemberrel azonban nem tartott Magyarországra a családja. Storck és párja úgy döntött, hogy Németországban marad, mivel a gyermekei ott járnak iskolába. Storck legidősebb gyermekével, Alexszal többet találkozik, hiszen ő az utánpótlás válogatottnál gyakornok /Fotó: Weber Zsolt

 

- Önmagában is egy nehéz helyzet, a találkozásokat nagyban meghatározza a lányom iskolai programja. Minden hónapban legalább egyszer meglátogatnak engem itt Budapesten, szerencsére azért nem vagyunk távol egymástól, hiszen egy óra a repülőút Berlin és a magyar főváros között - mesélte a Blikknek februárban Storck.

 

A helyzet azonban hamarosan megváltozhat. A válogatottal a jövő pénteki Svájc elleni világbajnoki-selejtezőre készülő kapitány az RTL II-en futó Magyarul Baló című műsorban beszélt arról, hogy családja hamarosan ideköltözhet.

 

- Ha az ember ezt a munkát választja, ritkán látja a családját, de ők ezt megértik - mondta Storck a Baló Györgynek adott interjúban. - Próbálom őket magammal hozni, teljesen ideköltöztetni. A német iskolából a magyarba áthozni a gyerekeket. Ez nem az első külföldi munkám, dolgoztam Kazahsztánban, Görögországban, oda is jöttek velem. Pont azt szervezem, hogy idehozhassam őket.

 

Storck legidősebb gyermeke, Alex egyébként sok időt tölt már Magyarországon, mivel az utánpótlás-válogatottoknál gyakornok.

Legfrissebb híreink