Bernd Storck így nyilatkozott a magyar válogatottról

Németország - Nemzeti együttesünk exkapitánya a céljairól is beszélt.

Forrás:

Bernd Storck interjút adott a német Westdeutsche Allgemeine Zeitungnak. A szakember először szólalt meg azt követően, hogy távozott a magyar válogatott éléről. 
 
"Sajnos az elvárások nem egyeztek a realitással. A harmadik helyen végeztünk a világbajnoki selejtezőben az Európa-bajnok Portugália és Svájc mögött. Ezzel a céljainkat elértük, ennek ellenére azzal vádoltak minket, hogy stagnálunk. A végén akkora nyomás volt rajtunk, hogy inkább az elválás mellett döntöttünk” - idézi Storckot a Nemzeti Sport
 
A szakember természetesen kitért a tavalyi Európa-bajnokságra is.
 
"Az emberek elfelejtik, hogy negyvennégy év után jutottunk ki ismét az Európa-bajnokságra. Magyarországnak jól cseng a neve a labdarúgásban, de a jelen az más tészta. Az én válogatottamban csak öten játszottak klubcsapatukban az európai porondon, magyar csapat pedig nem jutott be a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörébe. Márpedig a nemzetközi tapasztalatot semmi nem pótolhatja, ezért nem volt több ebben. Mindenesetre az Eb elképesztő élmény volt, nekem és az edzői stábomnak is, akárcsak az egész országnak" - nyilatkozta a mester, aki elárulta, szeretne Bundesligában szereplő alakulatot trenírozni.

Bíróküldés: eldőlt ki vezeti a Fradi-Loki csúcsrangadót - NB1.hu

Kiderült, Kassai Viktor a hétvégén vezet-e meccset.

Legfrissebb híreink