Bernd Storck: „Ez volt az egyik legjobb második félidőnk”

Budapest – A szövetségi kapitány védelmébe vette Szalai Ádámot.

Forrás: nb1.hu

Szombat este a magyar válogatott 1-1-s döntetlent játszott a horvátokkal Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésen. A vendégek az első percben Mario Mandzukic közeli találatával szerezték meg a vezetést, ezt Dzsudzsák Balázs egalizálta a hajrában káprázatos szabadrúgásgóljával.

 

A lefújás után a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck értékelte a kilencven percet.

 

„Máshogy képzeltem el, több játékot vártam volna el – kezdte Bernd Storck. - Főleg több labdabirtoklást. A harmincadik perc után több lehetőségünk volt, utána már jobban játszottunk. Nem volt könnyű négy hónap után újra felvenni a ritmust, de hasznos volt az edzőtábor Telkiben. Ez volt a legjobb második félidők az utóbbi időben. Nagy dolog, hogy ezt a remek horvát csapatot nyomás alá tudtuk helyezni.”

 

„Elégedettek lehetünk, és a jövőre nézve pozitívan látom a lehetőségeinket. Ezért is választottam a horvátokat, mert kíváncsi voltam mire megyünk egy ilyen jó csapat ellen.”

 

A válogatott szövetségi kapitánya ezúttal sem kerülhette ki, hogy Szalai Ádámról kérdezzék. A Hannover csatára hónapok (vagy évek) óta formán kívül futballozik, mégis rendre tagja a keretnek.

 

„Szalai Ádám sokat dolgozik a csapatért, mindent belead, ez látható volt a második félidőben.”

Legfrissebb híreink